Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling και απαντάνε στις ερωτήσεις σου

Ποιες είναι οι τάσεις της νέας σεζόν; Πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τρόπο που να συμβαδίζουν με αυτές αλλά και να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα; Είναι σωστή η επιλογή που έχεις κάνει;

Ό,τι και αν είναι αυτό που μπορεί να σε προβληματίζει σε σχέση με τη μόδα και το styling, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr κι εμείς το συντομότερο δυνατό θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες για συνδυασμούς και tips!

Ερώτηση
Καλησπέρα και χαίρομαι που μπορώ να απευθυνθώ σε σωστά ενημερωμένες και σικάτες στιλίστριες για την ερώτηση μου γιατι με βασανίζει από πέρυσι. Έχω ενα cropped σκούρο καφέ παντελόνι , σταματάει λίγο πάνω από τον αστράγαλο και πιστεύω πως και φέτος είναι στην μόδα. Τα παπούτσια όμως με προβληματίζουν, έχω την εντύπωση πως ιδανικά ταιριάζει με γόβες και flat παπούτσια ή brogues όμως στην καθημερινότητά μου το χειμώνα δεν συνηθίζω να φοράω τέτοια παπούτσια αλλά μποτάκια και μπότες.
Το δοκίμασα με μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο όμως όταν κάθομαι ανεβαίνει το παντελόνι και φαίνεται μέρος της γάμπας και με ρώταγαν αν κρύωνα, ή έλεγαν πως είναι μικρό το παντελόνι και έτσι δείλιασα να το ξαναβάλω. Πείτε μου την γνώμη σας ή προτείνετε με κάτι που ίσως δεν έχω σκεφτεί, είμαι 27 χρονών και ασχολούμαι με ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και το στιλ μου ειναι απλό- προσπαθώ να ειναι σικάτο και να ταιριάζει με την ηλικία μου. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να με βοηθήσετε σύντομα!

Απάντηση
Φίλη μας πραγματικά είναι και φέτος πολύ δυνατή τάση τα παντελόνια σε αυτό το μήκος οπότε καλά θα κάνεις να το φορέσεις. Εφόσον δεν νιώθεις άνετα με τα μποτάκια θα σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις με ψηλοτάκουνες μπότες (αν είναι βέβαια σε loose γραμμή όπως στην παρακάτω φωτογραφία) και ολοκλήρωσε τα looks σου με πουκάμισα, cardigans και κοντά jackets. Αν είναι όμως σε στενή γραμμή, δυστυχώς όντως δεν έχεις άλλες επιλογές πέρα από αυτές που σωστά ανέφερες παραπάνω.

Eρώτηση
Γεια σας. Τέλη Οκτώβρη έχω ένα γάμο και δε μπορώ να αποφασίσω τι να φορέσω. Είμαι 23 χρονών, 1.73 με σωματότυπο μήλο (έχω κοιλίτσα, μεγάλο στήθος και πλαινά). Σκεφτόμουν για μια μαύρη φούστα όπως αυτή που σας επισυνάπτω παρακάτω, αλλά δεν ξέρω αν θα πηγαίνει με το σωματότυπό μου. Κι αν βάλω αυτή, τί να επιλέξω για από πάνω ώστε να μη μου τονίζει τις ατέλειες; Μήπως να βάλω καλύτερα μια ολόσωμη φόρμα; Και επίσης τi παπούτσια να επιλέξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

//

Απάντηση
Φίλη μας εφόσον έχεις σωματότυπο μήλο, το δυνατό σου σημείο πρέπει να είνα τα πόδια σου, οπότε θα ήταν κρίμα να τα καλύψεις με μια ολόσωμη φόρμα. Φόρεσε λοιπόν τη φούστα σου με ένα χαλαρό τοπ ή πουκάμισο-ίσως και με ντραπαρίσματα που δεν θα ακουμπάει επάνω στο σώμα ώστε να μην διαγράφει τις ατέλειες. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις μέσα από τη φούστα ένα στενό τοπ-ίσως σε εκρού και απο δαντέλα που θα της πήγαινε πολύ και να φορέσεις από πάνω ένα ελαφρύ μαντό, στο μήκος της φούστας σου που θα καλύπτει τα σημεία που θέλεις. Και στις δύο περιπτώσεις ένα ζευγάρι pointy pumps-ίσως και με straps, θα ολοκληρώσει τέλεια τα looks σου.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα ζευγάρι γόβες που θέλω να αγοράσω. Είμαι ανάμεσα σε καστόρινες κυπαρρισί γόβες μυτερές και μπορντώ λουστρίνι επίσης μυτερές! Τι θα μου προτείνατε;

Απάντηση
Φίλη μας και οι δύο επιλογές σου είναι ωραίες, ανάλογα όμως με την περίσταση που τις θέλεις. Το λουστρίνι σαν υλικό είναι από μόνο του βραδινό, οπότε αν θέλεις ένα ζευγάρι γόβες που θα μπορείς να φοράς και στην καθημερινότητά σου προτίμησε οπωσδήποτε τις καστόρινες. Τώρα σαν χρώμα, ίσως το μπορντώ σε βολέψει περισσότερο αφού ταιριάζει ωραία με περισσότερα χρώματα σε σχέση με το κυπαρισσί. Πριν αποφασίσεις ρίξε μια ματιά και στο Tshopping που έχει πολλές και ωραίες επιλογές σε γόβες.

Ερώτηση
Καλημέρα Tlife! Έχω ύψος 1.60, είμαι 65 κιλά, έχω κόκκινα μαλλιά και οι γάμπες μου είναι όχι και τόσο αδύνατες.
Θέλω να αγοράσω ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα με λέοπαρ γόβες και διαφανές μαύρο καλσόν. Θέλω να μου πέιτε αν θα ταίριαζε σε μένα! Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μας σε όλα αυτα που μας λες το μόνο που μας προβληματίζει είναι ο συνδυασμός του φορέματος με τις leopard γόβες. Το δαντελένιο φόρεμα εχει ένα ρετρό χαρακτήρα και οι leopard γόβες είναι ένα άλλο στιλ πιο sexy που αν δεν έχουμε εικόνα του φορέματος δεν ξέρουμε αν θα είναι και πολύ σωστό το αποτέλεσμα. Θα σου προτείναμε να βάλεις καλσόν αφού οι γάμπες σου είναι το αδύνατο σημείο (το σκούρο καλσόν θα κολακεύει) και να δοκιμάσεις το φόρεμα σου και με ένα ζευγάρι κλασικές pointy pumps!

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας. Τέλος του μήνα έχω ένα γάμο και έχω αγοράσει την φόρμα που σας επισυνάπτω παρακάτω, με nude γόβες. Θα ήθελα να μου πείτε τι κοσμήματα να φορέσω, τι τσάντα να κρατήσω καθώς και τι βάψιμο να επιλέξω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

/

Απάντηση
Πολύ ωραία φόρμα σου φίλη μας, για αξεσουάρ θα σου προτείναμε ένα statement neckllace και ένα leopard clutch ενώ για μακιγάζ και χτένισμα σου προτείνουμε ή ολόισια μαλλιά και εντονο κραγιόν ή sexy pony- tail και έντονα μάτια.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια! Θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες ιδέες! Είμαι καλεσμένη σε γάμο (ξαδέρφης μου) 2 Νοέμβρη πρωί!
Τι φοράμε; Εγώ σκεφτόμουν ενα κλασικό μαύρο φορεματάκι με μαύρο χοντρό καλσόν και ψηλά μποτάκια!
Πείτε μου καμία ιδέα!!!
Υ.Γ: εκτός απο τα ψηλά μποτακια δεν μπορώ να περπατήσω τίποτα άλλο με τακούνι! Αλήθεια το χοντρό μαύρο καλσόν φοριέται εκείνη την εποχή;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Απάντηση
Ναι φίλη μας φοριέται το καλσόν εφόσον ο καιρός είναι φθινοπωρινός. Tώρα αν εκείνη την ημέρα έχει ζέστη μπορείς να το αποφύγεις. Κατα τα άλλα ωραίο είναι το σύνολο που έχεις σκεφτεί αλλά θα πρέπει να βάλεις λίγο χρώμα – με προσοχή όμως γιατί ο γάμος είναι πρωινός. Δες τη φωτό που σου στέλνουμε να πάρεις κάποιες ιδέες.

Τσάντα-φάκελος suede κόκκινη 120,00 €- Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More