ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να γνωρίζεις πως θα συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Οι fashion editors του Τlife παίρνουν καθημερινά τα mail σου κι αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν στο προσωπικό σου styling!

Styling tips και χρήσιμες συμβουλές ακόμα και για σένα που δεν έχεις στείλει την ερώτησή σου.

Eρώτηση
Γεια σας. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Τον Ιούνιο θα πάω σε ενα γάμο και σκέφτομαι να φορέσω την ολόσωμη φόρμα της φωτογραφίας. Δεν μπορώ όμως να αποφασίσω με τι παπούτσια ,αξεσουάρ, και τσαντάκι να το συνοδεύσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/22-5/unnamed.jpg

Απάντηση

Φίλη μας μας αρέσει πολύ η αγορά σου. Θα σου προτείναμε να την συνδυάσεις με λεπτά ψηλά πέδιλα όχι μονόχρωμα αλλά με prints, όχι κάτι στο λαιμό αλλά ωραία λεπτά χρυσά βραχιόλια, μαλλιά ιδανικά πιασμένα και ένα μικρό καλοκαιρινό clutch σε ένα από τα χρώματα του παπουτσιού αν τελικά διαλέξεις κάποιο πολύχρωμο.
src=/files/Image/fashion/2015/MAY/22-5/Untitled.jpg
Ερώτηση
Το όνομά μου είναι Αριάδνη και μ’αρέσει να ακούω τις όμορφες συμβουλές σας!!! Καταρχάς, είμαι μελαχρινή 1.68 και 50κιλά με σώμα κλεψύδρα και στην ηλικία των 18. Ποιο στιλ φορέματος θα μου ταίριαζε περισσότερο; Τέλος, θα ήθελα να σας ρωτήσω τις χρυσές εσπαντρίγιες (δίπατες) με τι σύνολα θα μπορούσα να τις συνδυάσω και αξεσουάρ για κάθε μέρα; Υπόψιν οτι το στιλ μου είναι κομψό αλλα simple. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τις πολύτιμες συμβουλές!

Απάντηση
Γειά σου Αριάδνη, στο σωματότυπο σου ταιριάζουν γενικά φορέματα που έχουν τονισμένη μέση και όχι πολύ μακριά. Τώρα για την ηλικία σου απόφυγε τα πολύ office style midi φορέματα αλλά επένδυσε σε πιο girly με έντονα χρώματα ή με prints σε chic mini μήκος. Οι χρυσές εσπαντρίγιες φοριούνται ιδανικά με black & white σύνολα ή με denim κομμάτια συνδυασμένα με τοπ σε basic χρώματα. Μη βάλεις πολλά αξεσουάρ, μία δερμάτινη shoulder bag για το πρωί ή μία backpack είναι οκ ενώ σε κοσμήματα διακριτικά χρυσά είτε βραχιόλια είτε κολιέ.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι καλεσμένη σε μια βάπτιση στις 30 Μαΐου (μεσημεριανή ώρα) και δεν ξέρω τι να βάλω. Είμαι 17 χρόνων, 1,68, αδύνατη και μελαχρινή. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι που θα μπορούσα να βάλω. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας. Για ένα τέτοιο event και για την ηλικία σου θα ήταν ωραίο να φορέσεις μία zip culotte με ένα cropped top που είναι πολύ fresh και fashion επιλογή ένα ωραίο ζευγάρι πέδιλα και ενα μικρό δερμάτινο clutch. Τα χρώματα να είναι σίγουρα αυτά που σου πάνε χωρίς όμως υπερβολές (είναι μεσημέρι) και όχι πολλά αξεσουάρ ίσως μόνο ένα κομψό χρυσό βραχιόλι.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Που μπορώ να βρω αυτό το φόρεμα; Θέλω προτάσεις για φορέματα τέτοιου τύπου και οικονομικά. Έχω γάμο και βάφτιση φίλων. Ευχαριστώ.

src=/files/Image/fashion/2015/MAY/22-5/50-0088-12-2.jpg

Απάντηση
Φίλη μας το συγκεκριμένο δεν ξέρουμε τι είναι αλλά σε αυτό το ύφος θα βρεις πολλά στα BSB και στα LYNNE όπου για φέτος εχούν βγάλει τέλεια σχέδια και χρώματα σε αυτό το ύφος. Ρίξε όμως και μία ματιά στο Tshopping του Tlife που έχει πολλά ωραία στιλ σε φορέματα και σε καλές τιμές.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα κι εγώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Τον Ιούνιο η επιχείρηση στην οποία εργάζομαι διοργανώνει μια εκδήλωση γύρω στις 8 το βράδυ σε εξωτερικό χώρο (με γκαζόν και πολλα σκαλιά!) με πολλούς καλεσμένους. Εγώ θα είμαι αρχικά στην υποδοχή και μετά σε διάφορα άλλα σημεία.
Σκέφτομαι να φορέσω φλατ χρυσά σανδάλια για να μπορώ να κινούμαι άνετα. Με τι μπορώ να τα συνδυάσω, εκτός από το συνηθισμένο μάξι φόρεμα? Εχω ύψος 1,68 και είμαι 60 κιλά.

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να τα συνδυάσεις με μία ψηλόμεση παντελόνα που θα έχει όμως το σωστό μήκος για τα σανδάλια σου και με ένα ωραίο top από πάνω, ή με μία ολόσωμη φόρμα σε πιο χαλαρή γραμμή αρκεί και αυτή να έχει το σωστό μήκος να μην είναι δηλαδή πάρα πολύ μακριά αλλά ούτε και κοντή ώστε να είναι ωραίο το αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Γεια σας, ονομάζομαι Δωρίνα και θα αρραβωνιαστώ στις 19 Σεπτεμβρίου 2015. Είμαι 1.54 ύψος και 57kg.
Θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες συμβουλές για το τι θα πρέπει να φορέσω. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας για μία τέτοια περίσταση θα πρέπει να σκεφτείς εσύ πως θέλεις να είσαι για να νιώθεις όμορφη και άνετη. Σίγουρα ένα φόρεμα ταιριάζει πολύ αλλά άνετα μπορείς να φορέσεις κάποια φούστα με ένα ωραίο τοπ αλλά και μία ολόσωμη φόρμα. Επίσης το πόσο glam θα είναι το event και η τοποθεσία του παίζει ρόλο στην τελική σου απόφαση. Δες τα όλα αυτά και μπορούμε να ξαναμιλήσουμε.

Ερώτηση
Έχω ένα λευκό φόρεμα και το ύφασμά του είναι με σχέδια σαν δαντελένιο και πίσω έχει ένα μονοκόμματο χρυσό φερμουάρ. Με τι γόβα να το βάλω; ‘Εχω μαύρη μυτερή, nude με μύτη στρογγυλή και κόκκινη μυτερή. Επίσης από πάνω τι να βάλω; Έχω ένα παλτό μαύρο κλασικό πάνω από το γόνατο, μια κόκκινη κάπα και μαύρο μεσάτο σακάκι. Τι μου προτείνετε? Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας με το δαντελένιο φόρεμα σου από τα παπούτσια που έχεις και μας αναφέρεις, ταιριάζει χρωματικά η nude γόβα ενώ από τα πανωφόρια σου το μαύρο σακάκι αλλά αν εχεις οικονομική δυνατότητα θα του πήγαιναν καλύτερα ένα pastel μαντό ή σακάκι λόγω άνοιξης με ένα ζευγάρι παστέλ γόβες.

Read More

And More