Τρεις θεραπείες που θα σε μεταμορφώσουν σε… κύκνο! Το καλύτερο; Τις βρήκαμε στη μισή τιμή!

Να σηκώσει τώρα το χέρι της όποια έχει την ίδια συνήθεια με εμένα τα βράδια: να βλέπει Sex & The City! Ναι, ναι, ξέρω είμαστε πολλές αυτές που επιμένουμε να βλέπουμε το ίδιο επεισόδιο για 174η φορά και παρά το γεγονός ότι ξεστομίζουμε τις ατάκες πολύ πριν την Carrie, δεν το βαριόμαστε ποτέ! Όμως, στο προχθεσινό επεισόδιο έπαιξε μια ατάκα που δεν είχα προσέξει ποτέ πριν και με σόκαρε: “Δεν ξέρω! Δεν έχω πάει ποτέ σε spa!”. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το ‘πε, παρόλο που πρέπει να περιμένω μια σεζόν για να το επιβεβαιώσω (και να δω το ίδιο επεισόδιο για… 175η φορά!).

Και είναι εντυπωσιακό που η ηρωίδα του Sex & The City δεν έχει πάει ποτέ σε spa, τουλάχιστον όχι μέχρι εκείνο το επεισόδιο. Να και κάτι για το οποίο δεν ζηλεύω την Carrie Bradsaw. Αντίθετα, μάλιστα, έχω οργανώσει κάτι πολύ καλό για αυτό το Σάββατο. Για πάρε ιδέες!
α) Θα αντικαταστήσω το Sex and The City με το Black Swan (DVD+ κρασί+ ζεστό δωμάτιο) αλλά πριν από αυτό…
β) λέω να μεταμορφωθώ σε κύκνο στο… Swan Spa!

Το καλύτερο part; Σου έχουμε τρεις θεραπείες τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ και να κλείσεις την εβδομάδα σου τέλεια και χωρίς να έχεις ξοδέψει μια περιουσία. Γιατί στο Swan Spa μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου θα έχουμε έκπτωση έως 30%! Σημείωσε:

Swan Holistic Massage
Ένα μασάζ που γίνεται στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο για να διώξει όλη την ένταση (της εβδομάδας, στην δική μου περίπτωση!). Τα φώτα χαμηλώνουν, τα κεριά ανάβουν και για μια και πλέον ώρα αφήνεσαι στα χέρια της ειδικού!
Διάρκεια: 85 min
Τιμή: 120€
Τιμή γνωριμίας: 84€

Relaxing Body Massage
Έχεις μόλις επιστρέψει από γυμναστήριο και νιώθεις να πονάς ή έχεις έντονους μυϊκούς πόνους και ένταση. Αυτό είναι το μασάζ που σου ταιριάζει 100%.
Διάρκεια: 50 min
Τιμή: 70€
Τιμή γνωριμίας: 49€

Anti-age moisturizing treatment
Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν δρα χαλαρωτικά αλλά έχει περισσότερο αντιγηραντική δράση. Βασίζει την δράση του σε ένα νέο προϊόν υαλουρονικού οξέος αλλά και οξυγόνο, βιταμίνες Ε και Β που προσφέρουν άμεσα μοναδική λάμψη στο πρόσωπο και ισχυρή αντι-γηραντική δράση!
Διάρκεια: 50 min
Τιμή: 90€
Τιμή γνωριμίας: 63€

Θέλεις να πάρεις γεύση και από άλλες θεραπείες; Κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More