Χρυσές Σφαίρες 2011: Καλοντυμένες και κακοντυμένες! Ψήφισε την αγαπημένη σου

Οι Χρυσές Σφαίρες ήταν το πλέον πολυαναμενόμενο event του 2011! Όλοι οι αστέρες έλμαψαν από το κόκκινο χαλί που στρώθηκε χτες στο The Beverly Hilton hotel του Los Angeles για την 68η απονομή.

Οι ροδακινί-nude τουαλέτες είχαν για ακόμη μια φορά την τιμητική τους! Η Scarlett Johansson αναβαθμίζει το glam επίπεδο της διοργάνωσης με μια εκπληκτική τουαλέτα Elie Saab και 50’s χτένισμα. Η Anne Hathaway με μια εμφάνιση που κόβει την ανάσα από τον Armani Prive. H Natalie Portman θα ήταν απλώς άψογη εάν η Viktor & Rolf Couture τουαλέτα της δεν είχε ένα τεράστιο, κόκκινο τριαντάφυλλο γεμάτο με κρύσταλλα swarovski. Ακόμα και το υπέροχο cartier κολιέ της είναι περιττό σε συνδυασμό με το τριαντάφυλλο!

Το κόκκινο δεν μπορεί να λείπει από το κόκκινο! Η Christina Hendricks με total look στο κόκκινο: μαλλί, ώμος, τουαλέτα. Η January Jones, η πρωταγωνίστρια του Mad Men αποδεικνύει για ποιο λόγο είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Versace…
Η Sofia Vergara ακολουθεί τη διαχρονική αμερικάνικη συνταγή, ουρά και μπούστο!

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, Megan Fox δείχνει τι σημαίνει τακούνι σε μια εμφάνιση που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνη από τον οίκο Armani Prive! H Julianne Moore φοράει Lanvin στο πιο εκθαμωτικό φούξια της σεζόν. Οι προσδοκίες μου για μια Vera Wang τουαλέτα από την Leighton Meester δεν ευωδώθηκαν. Φόρεσε μια nude τουαλέτα Burberry Prorsum και τη συνδύασε με clutch Louis Vuitton και τις πλατφόρμες Zafira του Jimmy Choo.

Η Eva Longoria με μια εμφάνιση από τον Zac Posen, μια εμφάνιση για την οποία η καλή της φίλη Victoria Bechkam θα πρέπει να είναι πολύ περήφανη. Η Christina Aquilera προσπαθεί να πετύχει κλεψύδρα και γοργόνα με ένα φόρεμα! Όχι, αυτό δεν πρόκειται να είναι στιλάτo, τουλάχιστον όχι στο νέο της σωματότυπο. Η Halle Berry επιλέγει την πεπατημένη και ασφαλή οδό της μαύρης τουαλέτας με την υπογραφή της Nina Ricci.

Ποιος να περίμενε τόσο πράσινο σε ένα χαλί; Η Mila Kunis επιλέγει Vera Wang για την τουαλέτα, Lorraine Schwartz κοσμήματα και Judith Leiber clutch. H Angelina Jolie προκαλεί επιφωνήματα άκρατου ενθουσιασμού μέσα στo Atelier Versace φόρεμα της. Η Catherine Zeta Jones έχει κάθε λόγο να λάμπει αφού μαζί της ήταν ο σύζυγος της M. Douglas και φαινόταν να έχει ξεπεράσει κάθε πρόβλημα υγείας! Η Monique Lhuiller τουαλέτα της θυμίζει λίγο τη βασίλισσα του χορού αλλά δικαιολογείται σε αυτές τις περιστάσεις.

Τι κρύβει η Jennifer Love Hewitt πίσω από αυτό το μπούστο; To Romona Keveza φόρεμα της είναι ό, τι χειρότερο θα μπορούσε να επιλέξει γιατί προσθέτει πολύ στην περιφέρεια, καταστρέφοντας την μινιόν σιλουέτα της! Η Μαρία Μενούνος ήταν χωρίς αμφιβολία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, ενώ το ντεκολτέ τηςσε σχήμα V ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόνταν η βραδιά! Η Michelle Williams είναι κατά κανόνα εξαιρετικά στιλάτη! Αυτή η εμφάνιση είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα; Ποιος της είπε ότι το Valentino, γεμάτο μαργαρίτες φόρεμα ήταν καλή ιδέα;

Read More

And More