Λίγο πριν τα Oscar! Τι φόρεσαν οι σταρ στο γεύμα των υποψηφίων

Λιγότερες από 3 εβδομάδες μας χωρίζουν από τα μεγάλα O’s (τα βραβεία Όσκαρ) δηλαδή, το πιο σημαντικό red carpet της χρονιάς! Εν αναμονή της 27ης Φεβρουαρίου μερικοί από τους πιο σημαντικούς υποψήφιους γευμάτισαν στο Academy Awards Nominations lunch που δίδεται παραδοσιακά προς τιμήν τους!

Ακόμα και αν δεν καταφέρει η Natalie Portman να πάρει το βραβείο του Α’ γυναικείου ρόλου (πράγμα δύσκολο) παίρνει σήμερα το βραβείο “Καλύτερο φόρεμα που κρύβει την προχωρημένη εγκυμοσύνη”! Συνδυάζει τέλεια το τιρκουάζ Lanvin φόρεμά της με Charles David γόβες και clutch Dior σε κόκκινο!
Πίστευα ότι η Nicole Kidman δεν διασκεδάζει πλέον τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί και δεν της αρέσει να παίζει με τις τάσεις πια! Αυτή τη φορά όμως αλλάζει την άποψή μου επιλέγοντας ένα κομμάτι από την ανοιξιάτικη συλλογή του YSL.
Η Jennifer Lawrence με ανοιξιάτικο φόρεμα Chloe ανήκει στην πλειοψηφία των εμφανίσεων που επιλέγουν την αντίθεση του άσπρου μαύρου και μίνιμαλ γραμμές!

H Michelle Williams χαμογελά και πάλι! Από τη μέρα που έχασε τον σύζυγό της, Heath Ledger, όταν χήρεψε νέα με ένα μικρό κοριτσάκι στην αγκαλιά, τα χαμογελαστά πλάνα ήταν ανύπαρκτα! Αν και φοράει ένα υπέροχο Chanel σύνολο, πιστεύω ότι ο πραγματικός λόγος που χαμογελάει είναι η καινούρια της σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Blue Valentine, Ryan Gosling.
H Amy Adams παρά το νεαρό της ηλικίας της και τις λίγες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί έχει δείξει ξεκάθαρα την αγάπη της στο λευκό! Συνδυάζει το Valentino φόρεμά της με χρυσές γόβες, αλλά δεν εκμεταλλεύται σωστά τις τσέπες του φορέματος για να πάρει τη σωστή πόζα!
Περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό από την Helena Bonham Carter! Αυτή τη φορά όχι μόνο φόρεσε τα ίδιο ζευγάρι παπούτσια και στα δύο πόδια, σε αντίθεση με την εμφάνιση της στις Χρυσές Σφαίρες αλλά ακολούθησε ένα βαρετό total black look με μόνη νότα χρώματος την τσάντα! Οκ. Safe & simple chic!

Read More

And More