Cannes Update! Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί;

Η υψηλή ραπτική συνεχίζει να ζει μεγάλες στιγμές στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ!

Η Gwen Stefani είναι η δεύτερη που επιλέγει ολόσωμη φόρμα αντί για τουαλέτα στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ (πρώτα είδαμε την Paz Vega με Azzaro). Φοράει ένα κομμάτι από την ανοιξιάτικη συλλογή της Stella McCartney και όχι κάτι από τη δική της συλλογή L.A.M.B. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι απαρνήθηκε το κόκκινο κραγιόν – σήμα κατατεθέν της για το φούξια!

Αυτή είναι η Elisabeth Olsen, η μικρή αδερφή της Mary – Kate και της Ashley! H Lis έχει επιλέξει την υποκριτική ως επαγγελματική σταδιοδρομία και τα πάει πολύ καλύτερα από τις δίδυμες! Φυσικά για τις Κάννες την ντύνουν οι μεγαλύτερες αδερφές της με τη σειρά τους The Row! Τα κατάφεραν πολύ καλά να της αφαιρέσουν κάθε φρεσκάδα και νιότη! Μα είναι μόλις 22, γιατί μοιάζει 30;

Η Zoe Saldana είναι πολύ καλή στο χαλί, σε κάθε χαλί! Μας δίνει ένα πολύ φρέσκο look με τουαλέτα Armani Prive που έχει λευκό μπούστο και ριγέ φούστα με ουρά! Το σκίσιμο στο πόδι μας επιτρέπει να θαυμάσουμε και τα λευκά Nicholas Kirkwood ψηλοτάκουνα της από δέρμα πύθωνα! Μας αρέσει πολύ η εκδοχή της μαρινιέρας για κόκκινο χαλί και ταιριάζει ιδανικά με το περιβάλλον της νότιας Γαλλίας!

Read More

And More