Ποιες εμφανίσεις προστίθενται στο χαλί των Καννών;

H Kirsten Dunst ήταν η πρωταγωνίστρια της 8ης ημέρας με την παρουσίαση της ταινίας της “Melancholia”.

Η Kirsten μεταμορφώνεται για το κόκκινο χαλί σε γοργόνα και φοράει τουαλέτα του οίκου Rodarte! Το φόρεμα της έχει πουά διαφάνεια και κλείνει στο στήθος με μάλλινο halter neck σε τυρκουάζ! Μου αρέσει πολύ η λεπτομέρεια στα κοσμήματα με σμαράγδια που συνδυάζονται χρωματικά με το πάνω μέρος του φορέματος.

Η Milla Jovovich φέρνει κάτι φρέσκο και πρωτότυπο στις Κάννες! Επιλέγει Prada τουαλέτα με μάξι nude φούστα και άσπρο-κόκκινο φιλέκο στο πάνω μέρος! H Milla είναι η πρώτη ηθοποιός που βλέπουμε φέτος να περπατάει στο χαλί και να κρατάει clutch! To συγκεκριμένο κομμάτι βέβαια είναι σχεδόν κόσμημα και η χρυσή αλυσίδα δένει αρμονικά με τα σκουλαρίκια της!

Η κριτής Uma επιλέγει ξανά φλατ σανδάλια και μάξι φόρεμα χωρίς να χάνει ίχνος glam! Τα έντονα χρώματα της ταιριάζουν πολύ και το Roland Mouret φόρεμα σε μπλε-μωβ κάνει μια πολύ γλυκιά αντίθεση με τις ξανθές μπούκλες της!

H Kirsten Dunst στο photocall της ταινίας της “Melancholia” φοράει κίτρινο φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στιλ από τον οίκο Chloe! Μουαρέσει πολύ η cocktail απογευματινή εμφάνιση της αλλά θα προτιμούσα να είχε δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο χρώμα επιλέγοντας ψηλοτάκουνα σε bold απόχρωση αντί για τα nude σανδάλια Ontario της Jimmy Choo.

Read More

And More