MTV Movie Awards! Όλες οι καυτές εμφανίσεις!

Τα Movie MTV Awards για το 2011 ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να απολαύσουμε νεανικά, καλοκαιρινά looks, χωρίς υπερβολικες τόυαλέτες και ουρές! Αντίθετα κυριάρχησε το κοντό μήκος και τα έντονα χρώματα!

Η Selena Gomez επιλέγει να φορέσει ένα νεανικό μίνι φόρεμα του Giambattista Valli! To τοπ του φορέματος έχει ψηφιακό print που αποτυπώνει μέρος από τις μετώπες του κτιρίου Petit Trianon στις Βερσαλλίες. Ένα ζευγάρι με πιο έντονο χρώμα θα περισσότερη δραματικότητα στο look.

H πανέμορφη Rosie Huntington-Whiteley επέλεξε Dolce & Gabbana για τα βραβεία! Παρά την εξωτική ομορφιά της και το σέξι… βλέμμα της δεν μπαίνει ποτέ στον πειρασμό να κάνει σέξι πόζες ή να μοιράζει φιλάκια στους φωτογράφους! Αντίθετα είναι τόσο σεμνή που θα έλεγε κανείς ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση! Συνδύασε το φόρεμα της με τα σανδάλια Lancia του οίκου Sergio Rossi και ένα μαύρο clutch Salvatore Ferragmo!

H Emma Watson συνεχίζει την προσπάθεια για να μακρύνει τα μαλλιά της και αυτό το μεταβατικό στάδιο δεν την κολακεύει καθόλου! Eπέλεξε μίνι φόρεμα Marchesa και το συνδύασε με τα ασημένια ψηλοτάκουνα Maniac από τον Brian Atwood!

Η Kristen Stewart συνδυάζει τη rock πλεύρά της με το σέξι που απαιτούν οι θαυμαστές της σε ένα φόρεμα! Επέλεξε ένα κόκκινο δερμάτινο φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή Balmain διακοσμημένο με χιλιάδες παραμάνες, τρουκς και κρύσταλλα!

Η Leighton Meester μας δείχνει τη “Heavy Metal” πλευρά του λαμπερού στιλ της φορώντας ένα μίνι κομμάτι από την ανοιξιάτικη συλλογή Balmain! Το φόρεμα της είναι διακοσμημένο με καθρέφτες, κρύσταλλα, στρας και ό, τι άλλο λαμπερό στοιχείο μπορεί να υπάρξει στα συρτάρια του οίκου!

Η Blake έφυγε από το Portofino και τη Βενετία όπου διασκέδαζε με το Leonardo Di Caprio και παρά το σκάνδαλο των γυμνών της φωτογραφιών βρέθηκε στα βραβεία κάνοντας color block με ένα γαλάζιο φόρεμα Michael Kors και μωβ ψηλοτάκουνα Christian Louboutin!

Read More

And More