To Red Carpet των Mad! Δες όλες τις εμφανίσεις και ψήφισε την πιο κακοντυμένη!

Δες εδώ όλες τις σέξι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί των Mad Awards και ψήφισε την χειρότερη! Ανέδειξε με την ψήφο σου την πιο κακοντυμένη της βραδιάς!

Η Τάμτα ανέβασε τον πύχη στο κόκκινο χαλί των βραβείων με denim τουαλέτα και μαντήλι της συλλογής “ΘEROS” του Δημήτρη Πέτρου, σκουλαρίκια Maximos και τσαντάκι Alaia, Enny di Monaco!

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε πουα πορτοκαλί – μαύρο φόρεμα σε μίνι μήκος του οίκου Prada συνδυασμένο με απλά μαύρα σανδάλια! Επέλεξε μίνιμαλ outfit και προτίμησε να δώσει δραματικότητα με έντονο όγκο στα μαλλιά.

Η Shaya έφερε το σέξι στη βραδιά με ένα μίνι φόρεμα με μάξι διαφάνεια και πολλά βολάν στο πάνω μέρος που ενισχύουν το στήθος από την εταιρία jeAnS! Το μόνο πράγμα που ζητάς από τη Shaya με το συγκεκριμένο φόρεμα είναι να σου γυρίσει την πλάτη!

Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε ένα συνδυασμό που ποτέ δεν χάνει τη λάμψη του, αυτό του λευκού με το χρυσό! Φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα σε grecian αισθητική συνδυασμένη με χρυσή ζώνη και clutch.

Λευκή ολόσωμη φόρμα με την υπογραφή των Konstantinos Melis by Laskos επέλεξε η Ελεονώρα Μελέτη η οποία όμως κινήθηκε σε φουτουριστικούς όγκους στους ώμους και πολύ φαρδύ παντελόνι!

Η Νάντια Μπουλέ έφερε τη φρεσκάδα της στο χαλί μέσα από neon τόνους του φούξια και του κίτρινου πάνω σε λευκό μίνι φόρεμα Konstantinos Melis by Laskos. Τα παπούτσια της είναι συνδυασμένα με τις λεπτομέρειες τους φορέματος.

Η Δούκισσα Νομικού κινήθηκε στα γνώριμα μίνιμαλ μονοπάτια επιλέγοντας μίνι λευκό φόρεμα με φάσες το οποίο συνδύασε με χρυσά peep toes και clutch σε χρυσό και μαύρη δαντέλα!

Η εγκυμοσύνη της Δέσποινας Καμπούρη την οδήγησε σε ένα grecian καφέ φόρεμα με μάξι μήκος! Απέφυγε τα πολλά αξεσουάρ και προτίμησε clutch σε γήινο animal print.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε μίνι χρυσό φόρεμα με κεντημένες παγιέτες συνδυασμένο με nude πέδιλα. Η μόνη νότα χρώματος ήταν το φούξια clutch!

H Ήβη Αδάμου πρόσθεσε στο κόκκινο χαλί την teen αισθητική της φορώντας μίνι φόρεμα με πολύχρωμο print ενώ τις εντυπώσεις κλέβουν οι “παραμυθένιες” πλεξούδες της.

Η Μελίνα των Vegas ήταν συνεπής για ακόμη μια φορά στην extreme αισθητική της! Φόρεσε μίνι, ασύμμετρη τουαλέτα με μεγάλη ουρά, γυαλιά Prada και πανύψηλα πέδιλα.

Η Σίσσυ Φειδά απέφυγε το φόρεμα και επέλεξε να συνδυάσει χρυσό παντελόνι με λευκό τοπ και nude πέδιλα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έζησε την Black Swan στιγμή της επιλέγοντας μίνι, τούλινο φόρεμα με κόψιμο στο πλάι και διακοσμητικές λεπτομέρειες καθώς και αξεσουάρ στις αποχρώσεις του πορτοκαλί…

H Έβελυν Καζαντόγλου κατάφερε να είναι σέξι και σοφιστικέ συγχρόνως φορώντας κοντό σορτάκι και τοπ με συνδυασμό από ρίγες! Τα πουά λευκά – κόκκινα ψηλοτάκουνα της ενυσχύουν την vintage – pin up ταυτότητα της εμφάνισής της!

Η Μπέτυ Μαγγίρα έκανε φυσικά το αυτονόητο! Έφερε το glam sexy στη βραδιά με μια χρυσή τουαλέτα που αγκάλιαζε την καλίγραμμη φιγούρα της! Μας αρέσουν πολύ τα πολλά βραχιόλια περασμένα στο ένα χέρι!

H Βαλάντω Τρύφωνος προσπάθησε λίγο περισσότερο από όσο θα θέλαμε! Το ασύμμετρο μίνι φόρεμα με έντονο όγκο στον ώμο την κάνει να νιώθει κάπως άβολα!

Η Μαριέττα Χρουσαλά σε μια girly εμφάνιση φόρεσε ένα ροζ κομμάτι με φαρδιά λευκή ζώνη στη μέση, nude peep toes και nude clutch! Απέφυγε τα πολλά κοσμήματα.

Η Άννα Πρέλεβιτς φόρεσε ασπρόμαυρο μίνι φόρεμα Konstantinos Melis By Laskos το οποίο συνδύασε με κίτρινο clutch Georgina Skalidi! H Βάσω Κολιδά επέλεξε κόκκινη ολόσωμη φόρμα WALM την οποία συνδύασε με μαύρα εσώρουχα!

H Νατάσα Καλογρίδη έκανε μια πιο θεατρική εμφάνιση με λευκό φόρεμα Konstantinos Melis By Laskos σε γραμμή Α, κεντημένες λεπτομέρειες στους ώμους και στο λαιμό ενώ δεν έβγαλε τα cat eye μαύρα γυαλιά της.

Η Ναταλία Δραγούμη κινήθηκε σε rock μονοπάτια για την βραδιά των Mad!

Η Μαρία Μπεκατώρου συνδύασε χακί γιλέκο με πολλά φερμουάρ και ροζ ασύμμετρo φόρεμα Konstantinos Melis By Laskos σε ένα look προσαρμοσμένo στις απαιτήσεις του μουσικού event.

H Ilia Darlin φοράει μάξι τουαλέτα σε ροζ νέον απόχρωση σε κεντημένα στρας στα “απόκρυφα σημεία” ενώ της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ισορροπεί πάνω σε πολύ ψηλά παπούτσια.

Η Κατερίνα Καραβάτου επέλεξε total black με ασύμμετρο μάυρο φόρεμα που τόνιζε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

H Νίκη Πόντε μας έδειξε ότι μπορεί να είναι πολύ σέξι συνδυάζοντας μίνι και διαφάνεια σε ένα LBD! Μας αρέσει η πινελιά χρώματος με τα παπούτσια!

Read More

And More