Τα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με πρεμιέρες, parties, special events και πολλές λαμπερές εμφανίσεις από τις αγαπημένες μας celebrities!

Η Cameron Diaz φόρεσε The Row στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της, η Karlie Kloss για την εμφάνιση της στο New Museum Spring Gala στη Νέα Υόρκη επέλεξε Burberry, ενώ η Emma Watson στην πρεμιέρα της ταινίας Noah στο Λονδίνο φόρεσε Ralph Lauren Collection.

Δεν έλειψε όμως και η δράση στην εγχώρια showbiz και το κόκκινο χαλί των Madwalk από το οποίο ξεχωρίσαμε τις εμφανίσεις της Demy και της Σίσσυς Φειδά.

Εσύ ποιά ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
H Olivia Palermo στο επετειακό πάρτι της Montblanc στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι με μαύρο τοπ και γόβες και ολοκλήρωσε το look της με ένα σκούρο μπλε μαντό.

/
Η Chloe Sevigny στο Museum Of Contemporary Art Anniversary Gala στο Los Angeles φόρεσε ένα look από τη συλλογή Louis Vuitton autumn/winter 2014.

/
H Cameron Diaz στην πρεμιέρα της ταινίας The Other Woman στο Λονδίνο συνδύασε το δερμάτινο The Row φόρεμά της με Manolo Blahnik γόβες και Ana Khouri κοσμήματα.

/
Η Elle Macpherson σε εμφάνισή της στο Λονδίνο με λευκό παντελόνι και cardigan. Όλοκλήρωσε το look της με λευκές γόβες και clutch.

/
Η Kate Moss σε εμφάνισή της στο Λονδίνο φόρεσε printed ασπρόμαυρη φούστα, τη συνδύασε με μαύρο τοπ και blazer και ολοκλήρωσε το look της με γκρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
H Leigh Lezark στο Private Tasting Party at The Wayfarer στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα midi φόρεμα με απλικαρισμένες λεπτομέρειες και το ταίριαξε με μαύρες γόβες.


Η Karlie Kloss στο New Museum Spring Gala στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα μαύρο Burberry φόρεμα και το συνδύασε με μαύρες γόβες με straps και λευκό clutch.

/
Η Emma Watson στην πρεμιέρα της ταινίας Noah στο Λονδίνο φόρεσε μια Ralph Lauren Collection τουαλέτα και τη συνδύασε με Jimmy Choo γόβες και clutch και κοσμήματα Anita Ko, Monica Vinader και Jennifer Fisher.

/
Στην εγχώρια τώρα showbiz και στα Madwalk, η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκε με ένα εμπριμέ ασύμμετρο φόρεμα και το συνδύασε με over-the-knee boots και δερμάτινo jacket.

/
Στο ίδιο event η Demy φόρεσε ένα maxi φόρεμα με cutout στο στήθος custom Toi&Moi και το συνδύασε με Sergiο Rossi πέδιλα.

/
Η Σίσσυ Φειδά εμφανίστηκε με ένα σμαραγδί pencil φόρεμα και το συνδύασε με ένα ζευγάρι animal printed ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Θωμαή Απέργη φόρεσε ένα σατέν strapless φόρεμα Vassilios Zoulias με μαύρες peep-toes και ολοκλήρωσε το look της με ένα ογκώδες κολιέ με πέρλες, Pericles Kondylatos.

Read More

And More