Τορόντο 2010: Οι καλοντυμένες και οι κακοντυμένες του φεστιβάλ

Οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη ήταν ιδιαίτερα πολυάσχολες για τον πλανήτη “Red Carpet”. Μετά το Φεστιβάλ Βενετίας έγιναν τα MTV video awards στο Λος Άντζελες ενώ παράλληλα εξελίσσεται το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο τη στιγμή που τα φλας παίρνουν φωτιά στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Πολλές σταρ, πολλές εμφανίσεις και ακόμα περισσότερη υψηλή ραπτική στις 4 γωνιές του πλανήτη. Στο ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου στο Τορόντο συγκεντρώθηκαν οι πιο γλυκές και σέξι παρουσίες της 7ης τέχνης.

Η Carey Mulligan βρέθηκε στο Τορόντο για την προώθηση της νέας της ταινίας “Νever Let Me Go” και μας εκπλήσσει αφού δεν επιλέγει να φορέσει Prada ή Miu Miu όπως μας έχει συνηθίσει αλλά ντύνεται με ένα από τα πιο εντυπωσιακά φορέματα που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί, ένα κομμάτι από την Resort συλλογή του Christopher Kane το οποίο συνδυάζει με ψηλοτάκουνα Casadei. Η γλυκύτατη Alexis Blendel περπατάει στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας της “The Conspirator” φορώντας ένα μπλε φόρεμα του J. Mendel το οποίο συνδυάζει με ψηλοτάκουνα Giuseppe Zanotti, κοσμήματα του οίκου House of Lavande και ένα vintage clutch.

Στο άκουσμα της είδησης ότι η Blake Lively θα είναι στο Τορόντο για τη νέα της ταινία “The Town” ξέραμε ότι θα εντυπωσιαστούμε με τις στιλιστικές της επιλογές. Και πράγματι, δεν μας απογοήτευσε. Στην πρεμιέρα της ταινίας επέλεξε ένα κόκκινο μίνι φόρεμα Chanel Couture το οποίο με το ιδιαίτερο σχέδιο στην περιφέρεια, της προσθέτει καμπύλες, δίνοντάς της μια υπέροχη θηλυκή φιγούρα κλεψύδρας. Στο photocall της ταινίας φόρεσε ένα σύνολο από τον οίκο Preen το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα Christian Louboutin σε animal print.



H Marion Cotillard εμπιστεύεται τη σέξι δύναμη του μίνιμαλ, του μικρού μαύρου φορέματος που σχεδίασε ο Lefranc Ferrant και το συνδυάζει με ankle boots Dior στην πρεμιέρα της ταινίας “Little White Lies”. Η Bryce Dallas Howard επιλέγει ένα φόρεμα από τη φθινοπωρινή συλλογή του 2009 του οίκου Elie Saab. Το χρώμα που έχει επιλέξει αναδεικνύει υπέροχα το χρώμα των μαλλιών της.

Πως σου φαίνονται οι εμφανίσεις στο Τορόντο; Ποια σου αρέσει; Ποια δεν σου αρέσει; Άσε το σχόλιο σου εδώ!

Read More

And More