Πως σου φάνηκε το νυφικό της Καλομοίρας;

Το νυφικό έφτασε τελικά στα χέρια της Καλομοίρας! Μετά από ένα θρίλερ και αφού η δημιουργία των MIRO περιπλανήθηκε από το Λονδίνο στο Παρίσι και τελικά στη Νέα Υόρκη έφτασε τελικά έγκαιρα για το μυστήριο! Ο προσωπικός της στιλίστας και φίλος Κώστας Ζήσης κατάφερε να λύσει κάθε πρόβλημα και να φέρει το φόρεμα στην ώρα του!

Ως προς την αισθητική του νυφικού… σίγουρα δίχασε το κοινό! Όλοι περιμέναμε ένα μοντέρνο μίνι στράπλες άσπρο φόρεμα με κορσέ πολύ λιτό και απλό ενώ η μόνη πληροφορία που είχαμε μέχρι σήμερα ήταν ότι στη δεξίωση θα αφαιρούσε τη φούστα και θα γινόταν μίνι… Τελικά όμως το νυφικό δεν ήταν όπως το περιμέναμε! Η Καλομοίρα ακολούθησε την παράδοση φορώντας βέλο, εμφανίστηκε στην εκκλησία με κλειστό δαντελένιο ζακετάκι και στη δεξίωση μετέτρεψε το νυφικό από μάξι τουαλέτα σε μίνι φόρεμα!

Κανείς πάντως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι πρωτοτύπησε φορώντας όχι άσπρα αλλά ροζ και φούξια ψηλοτάκουνα Doukas Hatzidoukas (μπορείς να τα δεις κάνοντας κλικ εδώ)!

Σίγουρα περιμέναμε κάτι πιο νεανικό αλλά μάλλον το ρομαντικό, vintage άρωμα που εμπνεύστηκαν οι MIRO για την Καλομοίρα να ταίριαζε περισσότερο στον ελληνοαμερικάνικο γάμο του Long Island!

Ποια είναι η δική σου άποψη; Σου άρεσε ή όχι;

Read More

And More