Γιατί όλες οι σταρ φοράνε πορτοκαλί;

Οι φετινές τάσεις δεν μας επιτρέπουν να καταλάβουμε ότι ήρθε ο χειμώνας! Φλοράλ μοτίβα και έντονα χρώματα κάνουν έντονη την παρουσία τους σε κάθε συλλογή ενώ οι σταρ το λατρεύουν ακόμα και τώρα που οι θερμοκρασίες δεν θυμίζουν σε τίποτα τροπικά ηλιοβασιλέματα.

Με έμφαση στα μίνι φορέματα το πορτοκαλί έχει τρυπώσει στις γκαρνταρόμπες όλων των σταρ είτε σε κλασικούς συνδυασμούς είτε σε πιο τολμηρούς πειραματισμούς!

Η Gwyneth Paltrow επιλέγει ένα μίνι φόρεμα με μανίκια σε μήκος 3/4 από τη συλλογή του Calvin Klein και nude ψηλοτάκουνα από τον ίδιο σχεδιαστή. Η Rihanna φοράει ψηλόμεσο παντελόνι συνδυασμένο με φούξια τοπ και χρυσές γόβες. Η Sarah Jessica Parker δεν διστάζει να συνδυάσει πορτοκαλί με πορτοκαλί σε φόρεμα και παπούτσια, όλα Halston (και μια μοβ clutch πινελιά).

H Milla Jonovich δοκιμάζει την τύχη της με οσκαρική εμφάνιση από τους Temperley London ενώ η Katy Perry φοράει το διαχρονικό bandage dress του Herve Leger σε έντονο πορτοκαλί. Η Leona Lewis γιορτάζει τα 40 χρόνια του οίκου Roberto Cavalli με ένα φόρεμα σε ιριδίζον πορτοκαλί δια χειρός Cavalli.

H Hilary Swank φοράει ένα μίνι φόρεμα ασύμμετρο με ένα ώμο από την χειμερινή συλλογή του Giorgio Armani το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα στο χρώμα της σαμπάνιας και ένα clutch Judith Leiber. H Cheryl Cole συμπληρώνει την ίδια χρωματική παλέτα με Versus και παπούτσια από pony skin του Christian Louboutin. H Rebecca Hall δεν φοβάται τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις με τη χειμερινή συλλογή Bottega Veneta.

Για να δεις όλα τα νέα της μόδας και τις στιλιστικές προτάσεις των celebrities κανε ¨κλικ” στην εικόνα του Fashion

Read More

And More