Οι αναγνώστριες του TLIFE υποδέχονται την Άνοιξη! Δες τα πιο πετυχημένα spring make over!

Εδώ στο TLIFE έχουμε κρύψει προ πολλού τις σκούρες σκιές και τα berry κραγιόν και τα έχουμε αντικαταστήσει με ότι πιο φωτεινό, παστέλ και δροσερό κυκλοφορεί εκεί έξω. Εδώ στο TLIFE έχουμε υποδεχτεί την Άνοιξη και μάλιστα, είπαμε να μυήσουμε και τις αναγνώστριές μας στα νέα trends μέσα από την στήλη του Make Over. Και έπειτα καταλήξαμε στις πέντε αγαπημένες μας ανοιξιάτικες μεταμορφώσεις τις οποίες συγκεντρώσαμε παρακάτω. Δες, κλέψε ιδέες και πες μας: ποια είναι η αγαπημένη σου;

/

Όνομα: Έλλη Μαρτίνου

Ηλικία: 28 ετών
Ιδιότητα: Υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Χημείας
Τι μας είπε: “Η περιέργεια ήταν αυτή που με παρακίνησε να έρθω. Ο τρόπος που βάφομαι ή φτιάχνω τα μαλλιά μου είναι πολύ απλό πάντα. Τα πρωινά είμαι αμακιγιάριστη και το βράδυ τονίζω είτε τα μάτια μου είτε τα χείλη μου. Τα μαλλιά μου τα έχω πάντα ίσια”.

Για να δεις την μεταμόρφωσή της κάνε κλικ εδώ

/

Όνομα: Ελίνα Πολυκανδρίτη

Ηλικία: 24 ετών
Ιδιότητα: Fashion blogger
Τι μας είπε: “Παρακολουθώ στενά τη μόδα και την ομορφιά λόγω του blog μου. Τα icons μου είναι η Alexa Chung και η Poppy Delevingne. Τα πρωινά πιάνω τα μαλλιά μου πάνω κι έχω φυσικό μακιγιάζ ενώ το βράδυ μου αρέσει το catty eyes”.

Για να δεις την μεταμόρφωσή της κάνε κλικ εδώ

Όνομα: Ναταλία Αγγέλη

Ηλικία: 25 ετών
Ιδιότητα: Εργάζεται σε ασφαλιστική εταιρία
Τι μας είπε: “Δήλωσα συμμετοχή στο Make Over γιατί είναι μια στήλη που παρακολουθώ και μου αρέσει πολύ. Τα πρωινά έχω ήσυχο μακιγιάζ και ίσια μαλλιά και το βράδυ μου αρέσει να τονίζω τα χείλη μου”.

Για να δεις την μεταμόρφωσή της κάνε κλικ εδώ

Όνομα: Γεωργία Μαλακασιώτη

Ηλικία: 26 ετών
Ιδιότητα: Ιδιωτική υπάλληλος
Τι μας είπε: “Ενημερώνομαι εντατικά από το internet και το TLIFE φυσικά για τις τάσεις. Τα πρωινά επιλέγω πάντα φυσικά look και το βράδυ μου αρέσει να τονίζω τα χείλη μου. Τα μαλλιά μου είναι σγουρά και τα έχω πάντα όπως τα βλέπετε εδώ”.

Για να δεις την μεταμόρφωσή της κάνε κλικ εδώ

Όνομα: Ελένη Πολίτου

Ηλικία: 32 ετών
Ιδιότητα: Freelance Asset Manager
Τι μας είπε: “Η μόδα και η ομορφιά είναι για μένα τρόπος ζωής. Φροντίζω πάντα να ενημερώνομαι για τις τάσεις αλλά έχω το δικό μου στιλ. Τα πρωινά βάζω βάση, μάσκαρα, ρουζ και lip gloss και το βράδυ τονίζω τα μάτια μου”.

Read More

And More