Διάσημοι καλλιτέχνες στο γήπεδο για φιλανθρωπικό σκοπό! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Ένα φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, με κοινό στόχο τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης “Η Κιβωτός του Κόσμου”, έπαιξαν χθες οι αστυνομικοί με τους καλλιτέχνες. Το TLIFE ήταν εκεί!

Στο γήπεδο STAR CLUB, στο συγκρότημα της Α΄ Πλαζ Βούλας βρέθηκαν χθες το απόγευμα πολλοί καλλιτέχνες της ελληνικής showbiz που αντιμετώπισαν την ποδοσφαιρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία, εντάχθηκαν και στελέχη από την Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος.

Με τη “φανέλα” της Ελληνικής Αστυνομίας έπαιξαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης Όθωνας, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας, καθώς και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γαλιάτσος.
“Αντίπαλοί” τους ήταν δημοφιλείς καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Ανάμεσά τους ήταν ο Κώστας Καραφώτης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Πάνος Κιάμος.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος όμως, δεν έπαιξε γιατί ήταν τραυματισμένος. Το σκορ πάντως έληξε 3-2 υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας. Η ομάδα με τους καλλιτέχνες είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει τα τελευταία λεπτά με το γκολ του Χρήστου Χολίδη, αλλά τελικά ο διαιτητής το έδωσε offside.
Δες φωτογραφίες από τον αγώνα:

Read More

And More