Η Μ. Μανιάνι αποκαλύπτει στο TLIFE το φύλο του μωρού της και τα όνειρά της!

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του 2004 στον ακοντισμό, περιμένει παιδί από τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη.

Η αθλήτρια Μιρέλα Μανιάνι όπως αποκαλύπτει στο TLIFE κλείνει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της σε δέκα ημέρες και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Όπως περιγράφει η ίδια: “Πρέπει να γίνεις μάνα, να έχεις παιδιά για να μπορείς να το καταλάβεις αυτό. Κι εγώ όταν ρωτούσα τις φίλες μου πώς νιώθουν που περιμένουν παιδί ή έχουν παιδί τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούσαν να το περιγράψουν.”

Όσο για το πού μένουν και πότε θα γίνει ο γάμος: “Μένουμε στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Το κάθε πράγμα στην ώρα του, σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Τώρα προέχει το παιδί, να βγει υγειές και από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Του χρόνου μάλλον θα γίνει κι ο γάμος.”

Για το φύλο του μωρού και την εγκυμοσύνη: “Είναι κοριτσάκι! Έχω πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη και δεν είμαι από τα άτομα που κλείνονται σπίτι, βγαίνουμε, περπατάω όσο μπορώ. Οι προπονήσεις είχαν κοπεί λίγο πιο πριν λόγω τραυματισμού που είχα στο χέρι, μετά έμεινα έγκυος κι ήταν επόμενο να σταματήσω την προπόνηση.”

Θα συνεχίσει τον αθλητισμό; “Θα’ θελα πολύ μετά την γέννηση του παιδιού να ξαναρχίσω τις προπονήσεις. Ένα από τα όνειρά μου είναι να μπορέσω να αγωνιστώ και να έχω το παιδί μου στο γήπεδο! Αν μπορέσω να το καταφέρω θα είμαι πολύ ευτυχισμένη.”

Για τον σύντροφό της και τις ετοιμασίες του μωρού: “Ο Γιάννης είναι πολύ χαρούμενος, θέλαμε από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε ένα παιδί. Σιγά- σιγά διαλέγουμε τα έπιπλα του μωρού, τα χρώματα, αν και τα περισσότερα θα είναι ροζ, παιχνιδάκια, γενικά ό,τι θα ταιριάζει στη μικρή!”

Για τον μπασκεμπολίστα αυτό θα είναι το τρίτο του παιδάκι, αφού έχει ακόμα δύο από τον πρώτο του γάμο. Αντίθετα για τη Μιρέλα που έχει ανέβει δύο φορές τα σκαλιά της εκκλησίας, θα είναι το πρώτο της.

Ο σύντροφος της Μιρέλας Μανιάνι, Γιάννης Γιαννούλης

Read More

And More