Το νέο look της Κ. Λάσπα και τα ψώνια με την κορούλα της στη Γλυφάδα!

Η Κατερίνα Λάσπα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Γλυφάδα μαζί με δύο φίλες της και το μωράκι της! Η γλυκιά παρουσιάστρια κάθισε για καφέ αρχικά στο “Εγκώμιο” για περίπου 2 ώρες και στη συνέχεια πήγε για ψώνια με την παρέα της.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του TLIFE η Κατερίνα είναι με νέο look και πολύ ανανεωμένη! Έχειχάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει αλλάξει κουπ και χρώμα στα μαλλιά της!

Ντυμένη casual με buggy τζιν, αθλητικά παπούτσια και λευκό μπουφάν απήλαυσε τις βόλτες της σε συνδυασμό με τον καλό καιρό. Στα μαγαζιά που σταματούσε για shopping δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήθελαν να δούνε την κορούλα της και την πλησιάζανε.

Αφού μπήκαν σε αρκετά μαγαζιά μετά από ένα δύωρο περίπου κατευθύνθηκαν στα αυτοκίνητά τους. Οι βόλτες με την τεσσάρων μηνών κορούλα της φαίνεται πως είναι από τις αγπημένες της ασχολίες.

Της πάει πάντως η μητρότητα! Άλλωστε η γέννηση της μικρής, που το ονοματάκι της θα είναι Σάρα, όπως έχει δηλώσει και η ίδια στο TLIFE της έχει ξυπνήσει πολλά συναισθήματα.

Read More

And More