Μ. Μαγγίρα στο TLIFE για όλα! Τι θα γίνει με την εκπομπή της;

Για τη συμμετοχή της στη νέα ελληνοαμερικανική ταινία “Το πέταγμα του κύκνου”, την οικονομική κρίση και την κορούλα της μίλησε η Μπέτυ Μαγγίρα στο TLIFE. H γνωστή παρουσιάστρια που κάνει ένα μικρό πέρασμα από τη νέα ταινία του Νίκου Τζίμα που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό στους κινηματογράφους, μίλησε για τα γυρίσματα και το ρόλο της.

“Ο ρόλος μου είναι πάρα πολύ μικρός, ίσα ίσα έχω δύο σειρούλες. Μία που χορεύω ένα ζεϊμπέκικο και μία που μιλάμε για ένα μωρό σε μία κρεβατοκάμαρα πολύ μικρό ρολάκι, ένα πέρασμα ουσιαστικά είναι. Νομίζω ότι δεν έβρισκε ο κύριος Τζίμας την κατάλληλη και εμένα με συστήσανε φίλοι μου ηθοποιοί. Ο Βασίλης Παλαιολόγος μέσω της Κατερίνας Θεοχάρη με σύστησε γιατί με σκεφτήκανε και έτσι έγινε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέτυ Μαγγίρα.
Η ίδια δήλωσε πως νιώθει πολύ χαρούμενη που συμμετείχε στη συγκεκριμένη παραγωγή και ελπίζει να πάει καλά. “Νιώθω πολύ καλά και ελπίζω να πάει πολύ καλά η ταινία. Εμείς το γυρίσαμε στα αγγλικά γιατί είναι μια ταινία που θα πάει στις Κάννες οπότε έπρεπε να είναι αγγλόφωνη και γι’ αυτό οι μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι ξένοι. Χαιρόμαστε και ελπίζω να βγει πολύ ωραία η ταινία και να αποκομίσει ωραία σχόλια στο εξωτερικό για την χώρα μας”, υπογράμμισε.
Μιλώντας για τα γυρίσματα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε ότι όλα πήγαν μια χαρά. “Ήταν εύκολα, είχα ξανακάνει κινηματογραφική ταινία οπότε ήξερα περίπου πως είναι. Δεν υπήρξε ιδιαίτερο πρόβλημα”, είπε.
Για την οικονομική κρίση και σε ποιο βαθμό θεωρεί η ίδια πως έχει επηρεάσει τους ηθοποιούς, η Μπέτυ Μαγγίρα δήλωσε το εξής: “Σίγουρα έχουν γίνει όλοι πιο σφιχτοί, όλοι χαμηλώνουν τις αμοιβές τους, τα μπάτζετ πια δεν είναι αυτά που ήταν στις εκπομπές, οι live εκπομπές έχουν μειωθεί αρκετά και όσες ήταν σιγά σιγά γίνονται μαγνητοσκοπημένες για λόγους οικονομικούς. Ο χώρος της τηλεόρασης είναι ένας χώρος που τον χτυπάει η κρίση όπως και όλους τους υπόλοιπους, δεν θα έμενε απ’ έξω”.
Όσον αφορά τα τηλεοπτικά της σχέδια, η ίδια σημείωσε ότι το συμβόλαιό της για την εκπομπή έχει λήξει τον Δεκέμβριο. “Προς το παρόν δεν έχω κάτι όσον αφορά την τηλεοπτική μου πορεία. Το συμβόλαιό μου για την εκπομπή έχει λήξει τον Δεκέμβριο, δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να υφίσταται και περιμένω από τον Alpha να μου πει τι έχει σκοπό να κάνει. Εγώ έχω τελειώσει ούτως η άλλως το συμβόλαιό μου οπότε δεν ξέρω αν θα ανανεωθεί. Περιμένω να δω τι θα γίνει στην πορεία. Έχω κάποιες ιδέες για live προγράμματα που τις δουλεύω για να δω αν πρόκειται να γίνει κάτι από αυτά, έχει να κάνει και με τον χώρο και με τους συνεργάτες και θα δείξει”, ανέφερε.
Τέλος, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η καρίερα της δεν έχει σταθέι εμπόδιο στην οικογενειακή της ευτυχία. “Φροντίζω οι επαγγελματικές υποχρεώσεις να είναι λίγες και να μην με κρατάνε μακριά από το παιδί. Δηλαδή και το exclusive που έκανα γύρισμα ήταν μία φορά την εβδομάδα και λίγες ώρες, οπότε δεν έλειπα. Φρόντιζα να είμαι κοντά γιατί δεν ήθελα να λείπω από το παιδί μου πολλές ώρες και σε τόσο μικρή ηλικία”, δήλωσε.
Ρεπορτάζ: Αγγελική Χριστοπούλου

Read More

And More