Λ. Παπαϊωάννου στο TLIFE: “Μου αρέσει να κάνω extreme πράγματα!”

Την γνώρισαμε μέσα από τη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε στο Mad και ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ και τις πετυχημένες ατάκες της, ενώ τους τελευταίους τρεις μήνες την απολαύσαμε μέσα από την κριτική επιτροπή του “Just the 2 of us”. Ο λόγος για την Λυδία Παπαϊωάννου, που έγινε το σήμα κατατεθέν του Γιώργου Καπουτζίδη, χάρη στις εκκεντρικές εμφανίσεις της.

Λίγες μέρες μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Λυδία μιλά στο TLIFE για τις εντυπώσεις που της άφησε το “Just the 2 of us” και αποκαλύπτει κρυφές πτυχές του εαυτού της…

Η συμμετοχή στο “Just the 2 of us”

Μιλώντας για το γνωστό παιχνίδι του Mega, η νεαρή δημοσιογράφος αναφέρει πως ήταν μια μοναδική εμπειρία. “Ήταν μια μικρή πορεία αυτή που είχα στο “Just the 2 of us”, μόνο 3 μήνες, αλλά σε κάθε στάδιο υπήρχαν και διαφορετικά συναισθήματα. Στην αρχή είχα πολύ άγχος και ενθουσιασμό, μετά τα βρήκα σκούρα και αυτό μου άρεσε γιατί το είδα σαν μια πρόκληση και σιγά σιγά λύθηκα και άρχισα να το απολαμβάνω. Στο τέλος, βέβαια, συγκινήθηκα πολύ. Πάντως σε κάθε φάση υπήρχε και κάτι το διαφορετικό”, λέει χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τη σχέση της με τους υπόλοιπους της κριτικής επιτροπής και τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι, η ίδια παραδέχεται το εξής: “Δεν μπορώ να σου πω ότι κάνω παρέα με όλους και ότι πηγαίνουμε για καφέ. Δεν κόλλησαμε όλοι με όλους, αλλά το κλίμα στο παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Ήταν λίγο σαν κατασκήνωση”.
Για τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε, η Λυδία λέει ότι ο καθένας ασχολήθηκε με αυτό το πράγμα αρνητικά για τους δικούς του λόγους. “Δεν είναι κάτι που με ενόχλησε ιδιαίτερα. Ήταν κάτι που το περίμενα. Όταν καλείσαι να πεις δημόσια τη γνώμη σου δεν μπορείς να περιμένεις αυτός που το βλέπει από το σπίτι, τον καναπέ ή ακόμη κι ένα τηλεοπτικό πάνελ να μην σχολιάσει. Είναι λογικό. Σ’ αυτές τις περιπτώσες δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο. Σε κάποιους αρέσεις και σε κάποιους άλλους όχι”, αναφέρει και προσθέτει: “Δεν υπήρχε περίπτωση να στραβώσω με κάποιους επειδή σχολίασαν την κριτική μου, ή είπαν κάτι για ‘μένα. Γι’ αυτό και δεν απάντησα ποτέ σε όλα αυτά”.
Για τις extreme εμφανίσεις της, η Λυδία Παπαϊωάνου απαντά το εξής: “Μου αρέσει να κάνω extreme πράγματα σε πολύ άσχετες φάσεις. Μπορεί να έρθεις στο γραφείο να με βρεις με τη φόρμα και μια καπελαδούρα, παρά να βγω το βράδυ να διασκεδάσω και να ντυθώ καλά”.
Τι δηλώνει όμως η ίδια για τη δημοσιότητα που πήρε το προσωπό της μετά το παιχνίδι;
“Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω αν με έχει οφελήσει ή όχι η δημοσιότητα. Μπορεί να με έχει βλάψει κιόλας. Κάποιοι λένε ότι “ακόμη και η κακή διαφήμιση, συνεχίζει να είναι διαφήμιση”. Εγώ προς το παρόν δεν μπορώ να ξέρω αν μου έκανε καλό”, αναφέρει και δηλώνει ότι ο κόσμος την αναγνωρίζει πλέον περισσότερο και όταν την σταματούν στο δρόμο της λένε αν τους αρέσει ή όχι στην κριτική επιτροπή.
Παρόλα αυτά, η Λυδία εμφανίζεται ιδιαίτερα προσγειωμένη και εξομολογείται ότι δεν επενδύει πολλά στην τηλεόραση. “Δεν ξέρω αν θα ασχοληθώ στο μέλλον με την τηλεόραση. Έχει περάσει μόλις μια βδομάδα που τελείωσε το παιχνίδι και δεν ξέρω τι θα έρθει μετά. Μπορεί να δεχτώ πολλές προτάσεις για συνεργασία ή να με ξεχάσουν αμέσως. Δεν επενδύω πολλά στην τηλεόραση και το καλό είναι ότι έχω τη δουλειά μου στο περιοδικό, οπότε δεν είμαι υποχρεωμένη, με βάση τα έξοδά μου να δουλέψω στην τηλεόραση. Αν έρθει κάτι καλό, που να είναι κάτι λίγο αστείο και δημιουργικό, θα το σκεφθώ με χαρά”.
Ακόμη, όσον αφορά τις δυσκολίες που έχει δεχθεί στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, η Λυδία αποκαλύπτει πως, όπως και όλοι έτσι και η ίδια, έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. “Έχω μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς δουλειά, μου έχει τύχει να με κρεμάσουν κάποια από τα αφεντικά μου και όπως είναι η κατάσταση, ούτε και τώρα ξέρω αν αύριο θα έχουμε δουλειά”, λέει και αποκαλύπτει πως στο παρελθόν έχει εργαστεί ως σερβιτόρα, υποδοχή σε εστιατόρια, μπαργούμαν κ.α
Μιλώντας μάλιστα για τις πιο αστείες στιγμές που έχει ζήσει σε δουλειά, η Λυδία λέει ότι όταν δούλευε μια περίοδο σε ένα μαγαζί ως σερβιτόρα, της είχαν ζητήσει να κάνει τον “αυτοφοράκια”. “Δούλευα μια περίοδο σε ένα εστιατόριο και μου είχαν ζητήσει να κάνω τον “αυτοφοράκια”. Όταν δουλεύεις βράδυ στα μαγαζιά υπάρχει κάποιος που πηγαίνει στην αστυνομία, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όπως να είναι δυνατή η μουσική, ή να μην βρουν μια απόδειξη κλπ. Επειδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος έλειπε κάποιες φορές, μου είχαν ζητήσει να πάω εγώ, κάτι που δεν έκανα ποτέ βέβαια”, σημειώνει με μια δόση χιούμορ.
Τέλος, για την προσωπική της ζωή, η ίδια θεωρεί ότι η δημοσιότητα δεν έχει επηρεάσει καθόλου τη σχέση με τους φίλους της, όσο για τους άντρες ανέκαθεν υπήρχε μια διστακτικότητα, λόγω του χαρακτήρα της. “Εμένα αν μου αρέσει κάποιος θα πάω να το πω, δεν φοβάμαι”, λέει και σημειώενει ότι στις σχέσεις της είναι πολύ αγαπησιάρα και ήρεμη. “Θέλω όταν είμαι σε μια σχέση να είμαι πολύ ερωτευμένη, πολύ χαρούμενη, να είμαι σαν ντοπαρισμένη. Και είμαι μονογαμική”, λέει και εξομολογείται πως συνήθως δεν ζηλεύει, αλλά στις σχέσεις της θέλει να είναι το κέντρο του κόσμου.

Read More

And More