H εκκεντρική εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Είναι σίγουρα ένας αντισυμβατικός καλλιτέχνης που του αρέσει να προκαλεί μέσα από τις εμφανίσεις του. Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη που ξεκίνησε τις solo εμφανίσεις του στο club Σταυρός του Νότου.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του τις Δευτέρες πλάι στο Γιωργο Μυλωνά, ο Πάνος τολμά να το επαναλάβει, αλλά αυτή τη φορά… μόνος του. Μετά από την ατέρμονη εσωτερική πάλη με τον εαυτό του, ενέδωσε τελικά στο ψώνιο του και υπερεκτιμώντας τις αντοχές του, αποφάσισε να εμφανιστεί με παρέα τον εαυτό του και στήριγμα τους φίλους του σε μοναδικές live εμφανίσεις.

Ο γνωστός ερμηνευτής ξεκίνησε χθς τις live εμφανίσεις του και τραγούδησε κομμάτια απο το καινούργιο του άλμπουμ “Ιπτάμενος Δίσκος”, απο το πρώτο του άλμπουμ “Μάντεψε ποιός”, αλλά και διασκευές τραγουδιών από τα παιδικά του χρόνια, όπως το “Περνά, περνά η μέλισσα”, “Γύρω, γύρω όλοι”, “αχ κουνελάκι” κ.α.
Την παράσταση έκλεψε όπως πάντα το ξεχωριστό του χιούμορ, αλλά και το ιδιαίτερο μακιγιάζ που είχε την προσωπική του σφραγίδα. Στα πρώτα τραπέζια, βρέθηκαν τόσο η αγαπημένη του Μαρία Σολωμού, αλλά και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More