Φ. Μαστροκώστα στο TLIFE: “Δεν θα δείτε τη Γωγώ στο reality!”

Για την οικογένειά της, τη συμμετοχή της στο “Real Housewives” και τις αρνητικές κριτικές μίλησε η Φώφη Μαστροκώστα στο TLIFE. Η 39χρονη ιδιωτική υπάλληλος και αδελφή της Γωγώς Μαστροκώστα αποκάλυψε τις κρυφές πτυχές της ζωής της και μίλησε για το γάμο και την κόρη της.

Η Φώφη Μαστροκώστα είναι παντρεμένη τα τελευταία 7 χρόνια και έχει ένα κοριτσάκι, 3,5 χρόνων, την Ερσύνη. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στην Α.Μ.Ε.Λ. (Αττικό Μετρό – Εταιρία Λειτουργίας), ενώ ταυτόχρονα είναι τελειόφοιτη στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, όπου σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά. Μεγάλο της όνειρο είναι να κάνει μια δική της επιχείρηση.
Η συμμετοχή της στο ριάλιτι του Ant1 ήρθε μετά από προτροπή της φίλης της Ορθούλας και παρόλο που στην αρχή αντιμετώπισε την αρνητική στάση του συζύγου της, στη συνέχεια πήραν την κοινή απόφαση να συμμετέχουν. Αλλά και η αδελφή της Γωγώ Μαστροκώστα είχε ενδοιασμούς για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι. “Η πρόταση ήρθε μέσω της φίλης μου της Ορθούλας που της το είχαν ήδη προτείνει και μου είπε αν θέλω να συμμετέχω. Από την παραγωγή θεώρησαν πως είμαι κατάλληλη για το παιχνίδι κι έτσι πήρα την απόφαση”, είπε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση ποια ήταν η γνώμη της αδελφής της, όσον αφορά τη συμμετοχή της στις “Real Housewives”, η ίδια απάντησε: “Η απόφαση ήταν καθαρά δική μου και της οικογένειάς μου. Το πιο βασικό ήταν η συγκατάθεση του συζύγου μου. Στην αρχή δεν ήθελε, αλλά όταν γνώρισε τα άτομα της παραγωγής είπε το “ναι”. Είδε και το αμερικάνικο show, του άρεσε και δεν είχε αντίρρηση”, είπε και πρόσθεσε: “Στο ριάλιτι δεν θα δείτε την αδελφή μου. Εκείνη επέλεξε να μην συμμετέχει στο ριάλιτι”.
Όσον αφορά τα γυρίσματα, η Φώφη ένιωθε στην αρχή λίγο αμήχανα, αλλά μετά συνήθισε και δεν την ενοχλούσε η ύπαρξη της κάμερας. “Στην αρχή ένιωθα αμήχανα. Μετά όλα καλά”, δήλωσε και συμπλήρωσε πως υπήρξε και στιγμή μέσα στο ριάλιτι που ήρθε σε δύσκολη θέση, την οποία θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.
Για τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τις προσπάθειές της να συνδυάσει οικογένεια, δουλειά και σπουδές, η ίδια είπε: “Ούτε εγώ πίστευα πως τελικά θα μπορούσα να τα καταφέρω. Αλλά, αν υπάρχει θέληση μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα. Πολύ περισσότερα από όσα πιστεύεις και ο ίδιος. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Απλώς, “μπαίνεις στο χορό και χορεύεις” και αν έχεις θέληση τα καταφέρνεις. Το σημαντικό είναι να βάλεις στόχους στη ζωή σου”.
Στην ερώτηση αν φοβάται πως μέσα από το “Real Housewives” εκτίθεται η προσωπική της ζωή και η οικογένειά της, η Φώφη Μαστροκώστα ανέφερε: “Η προσωπική μου ζωή εκτίθεται με μέτρο και χωρίς υπερβολές. Δεν έχω κάτι να κρύψω ή να φοβηθώ. Δεν κάνω κάτι που αν βγει προς τα έξω να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Υπάρχουν κάποιες φίλες μου που δεν ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση και το σεβάστηκα και δεν βγήκα μαζί τους για να μην φανούν”.
Τι απαντά, όμως, στις αρνητικές κριτικές;
“Συζητώ με φίλες στη δουλειά και μου λένε πως θέλουν να δουν στην τηλεόραση κάτι πιο ανάλαφρο και χαρούμενο. Δεν πρέπει να τα βλέπουμε όλα μαύρα, λόγω της οικονομίας και της πορείας της χώρας μας. Στην τηλεόραση πρέπει να βλέπουμε ευχάριστα προγράμματα”, είπε και συνέχισε: “Οι αρνητικές κριτικές δεν με ενοχλούν καθόλου. Εμένα προσωπικά δεν με άγγιξαν. Και για να πω την αλήθεια δεν προλαβαίνω να τα δω όλα. Αλλά όσα έχω ακούσει δεν με έχουν πειράξει”.
Ποια είναι η σχέση της με τις υπόλοιπες “Housewives”;
“Είμαι πολλά χρόνια φίλη με την Ορθούλα. Γνώριζα την Ιωάννα από παλιά, γιατί ο σύζυγός μου και ο πρώην σύζυγός της είναι αδέλφια και τα παιδιά μας είναι ξαδελφάκια. Με την Αννίτα γνωριζόμασταν χρόνια, αλλά δεν κάναμε ποτέ πολύ παρέα. Όσο για την Τζο και την Χριστίνα, τις γνώρισα στο ριάλιτι και κάνουμε παρέα”, δήλωσε.
Η απόψη της για τις αισθητικές επεμβάσεις; “Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων. Αν και είμαι τυχερή και έχω καλό DNA, οπότε δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, μέχρι στιγμής. Ούτε γυμνάζομαι πολύ, ούτε κάνω κάποια ιδιαίτερη περιποίηση. Είμαι θετική, εφόσον γίνεται με μέτρο”, αποκάλυψε.
Τέλος, όσον αφορά τη σχέση της με την κόρη και τον συντροφό της, η Φώφη εξομολογήθηκε: “Η μικρή είναι ολόκληρη η ζωή μου. Πριν γεννήσω την Ερσύνη δεν έλεγα “πότε θα γίνω μανα”. Σκεφτόμουν γιατί δεν έχει βγει σε εμένα το μητρικό φίλτρο. Αλλά όταν έμεινα έγκυος και γέννησα την κορούλα μου, μου βγήκε σε μεγάλο βαθμό το μητρικό ένστικτο”. Όσο, για το γάμο της, η ίδια πιστεύει ότι αυτό που μπορεί να κρατήσει τη σχέση ζωντανή είναι η κοινή προσπάθεια και από τους δυο. “Αυτό που κάνει μια σχέση να πετύχει είναι το να μην σταματά ο ένας να θαυμάζει τον άλλο και να σέβεται ο ένας τις επιλογές του άλλου”, συμπλήρωσε.

Read More

And More