Δεκάδες επώνυμοι στην επίσημη παρουσίαση της στολής των Special Olympics . Το Tlife ήταν εκεί…

H επίσημη παρουσίαση της στολής των Special Olympics – ΑΘΗΝΑ 2011, έγινε χθες το απόγευμα σε μια λαμπερή τελετή με δεκάδες επώνυμους, προσκεκλημένους στο Golden Hall. Την ειδική ενδυμασία παρουσίασαν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και αθλητές, σε ένα ξεχωριστό Freestyle Catwalk με παρουσιάστρια την Χριστίνα Λαμπίρη.

Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφίες από την παρουσίαση των παιδιών και της στολής!

”Θέλω να νικήσω! Αν όμως δεν τα καταφέρω, βοηθήστε με να προσπαθήσω με θάρρος!”, είναι το σλόγκαν των Special Olympics, που θα διεξαχθούν από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου του 2011 στην Αθήνα, δίνοντας την ευκαιρία σε 7.500 αθλητές από 185 χώρες να λάβουν μέρος σε 22 Ολυμπιακού τύπου αθλήματα.

Η Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ με την ομάδα του ανσάμπλ, Ειρήνη Αϊνδιλή, έδωσε το παρών!

Στο παγκόσμιο κίνημα των Special Olympics συμμετέχουν περισσότεροι από 550.000 αθλητές στις ΗΠΑ, 500.000 στην Ευρώπη, 700.000 στην Κίνα, 410.000 στην Ινδία ενώ στην Ελλάδα οι αθλητές ξεπερνούν τις 12.000. Tις στολές των Παγκοσμίων αυτών αγώνων παρουσίασαν επίσης ηθοποιοί και αθλητές, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο!

Ανάμεσά τους η Ναταλία Δραγούμη, ο Κώστας Γκρέκας, η Ορθούλα και η Μάντα Παπαδάκου, οι αδερφές Μαγγίρα, ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργης Λαμπαθάκης.

Η Μπέτυ Μαγγίρα

O Γιώργης Λαμπαθάκης

Η Ορθούλα Παπαδάκου

Η Μάντα Παπαδάκου

Η Ναταλία Δραγούμη

Η Ματθίλδη Μαγγίρα

Η Δέσποινα Καμπούρη

Ο Κώστας Γκρέκας

Ο Γιώργος Μανίκας

Ο Μιχάλης Μουρούτσος

O Γιώργος Παπαδάκος

Read More

And More