Η Κ. Παπουτσάκη στο TLIFE για τον γάμο: “Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί!”

”Τσακώσαμε” την Κατερίνα Παπουτσάκη και για λίγα μόνο λεπτά, την διακόψαμε από τις πρόβες που έκανε για την θεατρική παράσταση ”Δούλες”! Με αφορμή την ανοιχτή της πρόσκληση μέσω του twitter της, για το πάρτι που θα πραγματοποιηθεί απόψε βράδυ στο bar που έχει η ίδια με τον αδερφό της, το TLIFE ανέκρινε τη γλυκιά ηθοποιό!

Είναι δικό σας το profile στο Twitter ή fake…;
”Ναι, δικό μου είναι!”

Δηλαδή ισχύει το γεγονός ότι απόψε θα γίνει πάρτι στο bar σου, με αφορμή τον ένα χρόνο που πέρασε από την ημέρα που εγκαινιάστηκε;

”Ναι… Όποιος επιθυμεί, μπορεί να έρθει για ποτάκι! Σε όλους απευθύνεται η πρόσκληση! Το ότι έχουμε κρατήσει το μαγαζί μακριά από τα ”φώτα”, τους φωτογράφους και τις κάμερες, είναι για να αισθάνονται πιο άνετα οι άνθρωποι που έρχονται! Είναι πιο εναλλακτικό το ύφος του…”

Πώς περάσατε στην Νέα Υόρκη, όπου βρεθήκατε για πρώτη φορά, για λίγες μέρες χαλάρωσης και διασκέδασης;
”Πέρασα πάρα πολύ ωραία! Πολύ, πολύ ωραία! Εξαιρετικά! Είδα καινούργια πράγματα, ήταν ένα πολύ ωραίο και διαφορετικό ταξίδι, σε σχέση με το τι γίνεται στο κέντρο του κόσμου!”

Επόμενα επαγγελματικά βήματα;
”Αυτή τη στιγμή κάνω πρόβες για τις ”Δούλες” που θα παρουσιαστούν στο θέατρο του Γιώργου Αρμένη του χρόνου, Δευτέρα και Τρίτη. Το καλοκαίρι θα κάνω περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με το ”Μαρινέλλα: Το μιούζικαλ” και μια ταινία του Στράτου Μαρκίδη, στην οποία θα έχω έναν guest ρόλο και που θα προβληθεί λογικά, του χρόνου τον Φεβρουάριο.
Συζητάω κάτι πολύ ιδιαίτερο αυτή τη στιγμή, το οποίο όμως δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω, γιατί ακόμα δεν έχει εγκριθεί. Αλλά είναι μια πολύ ιδιαίτερη δουλειά, που θα χαρώ πάρα πολύ αν όλα πάνε καλά και γίνει τελικά. Έχουμε κάνει έναν πιλότο, είναι πολύ ικανοποιημένοι από το πλαίσιο της δουλειάς και μακάρι να εγκριθεί και να πάει καλά! Αλλά αυτή τη στιγμή δεν δικαιούμαι να μιλήσω γι’ αυτό!”

Πώς βλέπετε τα σημερινά τηλεοπτικά προϊόντα; Πιστεύετε πως λόγω κρίσης δεν γίνονται τόσο προσεγμένες παραγωγές;
”Ελπίζω να βελτιωθεί η ποιότητά τους… Πιστεύω ότι είναι δύσκολο, και λόγω των χαμηλών budget που διατίθενται για παραγωγές, αλλά νομίζω ότι το καλό δεν προσδιορίζεται πάντα από το ακριβό…! Πιστεύω σε δουλειές οι οποίες θα έχουν κάτι να προτείνουν στο μέλλον.”

Σχετικά με την άσχημη κατάσταση της Ελλάδας…
”Θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε! Τα πράγματα είναι όντως δύσκολα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι σε λιγότερο από χρόνο τα πράγματα θα έχουν βελτιωθεί!”

Κεφάλαιο γάμος και οικογένεια…
”Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί… Δεν μπορώ ν’ απαντήσω με βεβαιότητα, ούτε αρνητικά ούτε θετικά για κανένα από τα δύο. Ο γάμος πάντως δεν είναι κάτι που με αφορά άμεσα, γενικώς, ούτε σαν διαδικασία.”

Read More

And More