H Σοφία Φαραζή έγινε μανούλα! Όλες οι λεπτομέρειες στο TLIFE

Η γλυκιά ηθοποιός, Σοφία Φαραζή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και φυσικά μαζί με τον σύζυγό της Νάσο Μαρατσώλα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Η Σοφία Φαραζή, γέννησε σε ιδιωτική κλινική και δίπλα της έχεις τους πολύ καλούς της φίλους και κοντινούς της συγγενείς.

Κολλητή φίλη της Σοφίας που βρίσκεται μαζί της στο μαιευτήριο δήλωσε στο TLIFE: “Η Σοφία γέννησε με φυσιολογικό τοκετό χθες βράδυ! Όλα πήγαν καλά! Είναι ένα κοριτσάκι υγιέστατο και πανέμορφο. Γεννήθηκε 3 κιλά ακριβώς. Ο σύζυγος της Σόφιας, είναι συνέχεια εδώ και έμεινε μέσα στην αίθουσα τοκετού! Ήταν μπροστά σε όλη τη διαδικασία.”

Και συνέχισε: “Η Σοφία είναι πολύ καλά και συνέχεια είναι με το μωράκι, το θηλάζει κανονικά. Είναι όλοι πολύ χαρούμενοι!”

Η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε μιλήσει στο TLIFE: “Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Ήθελα παρά πολύ να κάνω ένα παιδί με τον άντρα μου και γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε, παντρευτήκαμε” και είχε πρόσθεσει: “Με όλα αυτά που βλέπω γύρω μου και τα ζευγάρια που προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί νιώθω πολύ τυχερή που θα αποκτήσουμε ένα μωράκι”.

Να τους ζήσει!

Read More

And More