Αποκλειστικά στο TLIFE: Τα παιδιά από το “Greek Idol” φωτογραφίζονται και μιλούν για τα σχέδιά τους!

Μια ανατρεπτική συνέντευξη έδωσαν στο TLIFE τα παιδιά από το “Greek Idol”, ενόψει του αποψινού live. Ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Ερωφίλη Τζάνου και η Μαλού Κυριακοπούλου “ανοίγουν” τα χαρτιά τους και μιλούν για το παιχνίδι, τις φιλίες, την κριτική επιτροπή και τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού τους.

Οι τρεις παίχτες του “Greek Idol” φωτογραφήθηκαν για το TLIFE και μίλησαν για όλους και για όλα…

Η συνάντησή μας έγινε πριν λίγες μέρες στο studio του φωτογράφου του TLIFE στον Ελαιώνα… Καθώς τα κορίτσια ετοιμάζονται για τη φωτογράφιση ο Άρης με παιχνιδιάρικο ύφος έρχεται να ξεκινήσουμε τη συνέντευξη. Είναι μόλις 22 χρόνων, αλλά φαίνεται πως ξέρει τι θέλει… Έχει κάνει σπουδές χορού, αλλά το τραγούδι είναι η αδυναμία του και το καλύτερο για εκείνον είναι όταν τα συνδυάζει και κάνει την τέλεια performance.
Πές μας λίγα λόγια για εσένα…
Είμαι 21 χρόνων. Έχω έρθει από τηνν Κέρκυρα στην αθήνα εδώ και 3 χρόνια. Έχω σπουδάσει φυσιοθεραπεία και έχω κάνει 3 χρόνια χορό. Στην Κέρκυρα έκανα μαθήματα μουσικής και πιάνο. Γουστάρω να είμαι με τους φίλους μου, την παρέα μου να τους μαγειρεύω και να περνάμε καλά. Το τραγούδι δεν το συνδυάζω με την παρέα. Το θεωρώ ως δουλειά. Όταν είμαι με τους φίλους μου δεν τραγουδάω. Προτιμώ να τραγουδούν οι άλλοι και να τους συνοδεύω με την κιθάρα ή να παίζω πιάνο.


(Πουκάμισο Ted Baker, Καπέλο από προσωπική συλλογή)

Χορεύεις και τραγουδάς. Ποιο προτιμάς από τα δυο πιο πολύ;
Είναι και τα δυο σημαντικά και με βάζουν σε προκλήσεις. Αν χρειαζόταν να ρίξω σε κάποιο μεγαλύτερη βαρύτητα, αυτό θα ήταν το τραγούδι. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και όποτε έχω έκαν κομμάτι που μπορεί να πάρει χορό, ζητώ να μπει κίνηση.
Με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς;
Είναι πολλά τα ονόματα με τα οποία θα ήθελα να συνεργαστώ… Με την Άννα Βίσση, την Έλενα Παπαρίζου και τον Αντώνη Ρέμο και τον Σάκη Ρουβά. Βάζω ψηλά τον πήχη και είναι σαν στοίχημα με τον εαυτό μου
Οι γονείς σου πώς αντέδρασαν με τη συμμετοχή σου στο “Greek Idol”;
Ο πατέρα μου δεν το ήξερε. Το έμαθε όταν ήταν να δει τα επεισόδια από τις οντισιόν. Πήγα και του είπα “Να ξέρεις, θα με δεις στην τηλεόραση”. Η μαμά μου, επίσης, δεν ήταν σύμφωνη, αλλά πήγα τελικά. Τους είχε φανεί μάλιστα περίεργο γιατί ήμουν ένας άνθρωπος που σνόμπαρε τα ριάλιτι, αλλά πήγα στο “Greek Idol” για πολλούς λόγους. Πιστεύω πως ζούμε σε μια δύσκολη εποχή. Τις προσπάθειες μου, όταν είχα έρθει στην Αθήνα της έκανα. Είχα πάει σε δισκογραφικές, τους άρεσε, αλλά κανείς δεν πήρε το ρίσκο. Έτσι, θεώρησα πως το παιχνίδι θα μου ανοίξει πόρτες… Λάθη σίγουρα θα κάνω, αλλά θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ σωστά τη διαφήμιση που μου γίνεται.
Ποιος είναι πιο κοντά σου από τους κριτές;
Αγαπώ πολύ την Έλλη Κοκκίνου. Όλοι οι κριτές είναι καλοί μαζί μας, αλλά νομίζω πως είναι η πιο προσιτή σε εμάς και θα σου πει ακόμη και τα πιο άσχημα σχόλια, με πολύ καλό και ευγενικό τρόπο. Ο κ. Καπετανίδης είναι απρόβλεπτος και ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ευθύς στην κριτική του και κάνει πιο πολύ πλάκα.


(Ριγέ μπλούζα Raw Collection Shop Ερμού 112Α Shop, Ροζ βερμούδα Hackett London Shop Ερμού 112Α Shop, Καπέλο από προσωπική συλλογή)

Η εμφάνιση σου πιστεύεις ότι θα παίξει ρόλο στην πορεία σου;
Δεν το σκέφτομαι έτσι. Μου αρέσει να “τσαλακώνομαι”, γι’ αυτό έπαιξα και ένα μικρό ρόλο στο “Rent” φέτος. Μου αρέσει να παίζω με την εικόνα μου. Η καλή εμφάνισή πάντως βοηθάει… Δεν βοηθάει;
Έχεις σχέση ή είσαι μόνος αυτήν την περίοδο;
Είμαι μόνος δεν έχω κάποια σχέση, αλλά δεν θα με έπαιρνε αυτήν την περίοδο να είμαι σε σχέση. Είμαστε ήδη ενάμιση μήνα στο παιχνίδι, αλλά το καλοκαίρι έρχεται… Είμαι ανοιχτός στο να δεχτώ στο να δεχτώ ένα νέο έρωτα…
Αν το ταξίδι στο “Greek Idol” τελειώσει σε αυτό το live για εσένα, ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου;
Δεν έχω σκεφτεί ακόμη τι θα κάνω, όταν φύγω. Αγχώνομαι πολύ, αλλά προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος στα live. Όταν έρθει η ώρα να φύγω, τότε θα το σκεφτώ. Όλοι θέλουμε να βγούμε πρώτοι και να γίνουμε το “Greek Idol”. Αν μπω τριάδα πάντως, θα αρχίσω να σκέφτομαι και τη νίκη
Τί τραγουδάς αυτήν την εβδομάδα;
Σε αυτό το live τραγουδάω μια πολύ ωραία ελληνική μπαλάντα και ο κόσμος δεν με έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο, οπότε θα είναι μια πρόκληση για εμένα
Λίγο αργότερα ήρθε στην παρέα μας η Ερωφίλη Τζάνου. H 24χρονη Ερωφίλη είναι παντρεμένη και έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, αλλά από τα 15 της έχει ξεκινήσει να εργάζεται σε μεγάλες πίστες. Η ίδια είναι αυθόρμητη και ετοιμόλογη, θέλει να συνεργαστεί με τον Γιάννη Πλούταρχο και δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα…

(Σακάκι Zara, Τοπ H&M, Παντελόνι Bsb, Κολιέ maslinda)

Διάβασε όλη τη συνέντευξη της Ερωφίλης εδώ.


(Φόρεμα Ted Baker, Πέδιλα Zara)
Τέλος, στην παρέα μας ήρθε η Μαλού Κυριακοπούλου. Το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία, αλλά οι φίλοι της που τραγουδούσε μαζί τους σε μια βραζιλιάνικη μπάντα, άρχισαν να την φωνάζουν “Μαλού” κι έτσι προέκυψε το καλλιτεχνικό της όνομα.


(Κολιέ Maslinda, Πουκαμίσα Zara,Τζιν παντελόνι Pepe jeans Shop Ερμού 112Α)

Λίγα λόγια για σένα
Έχω γεννηθεί κι έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στην Καλαμάτα και από τον Οκτώβριο είμαι στην Αθήνα. Είμαι σ’ ένα κλίμα προσαρμογής αυτόν τον καιρό γιατί ποτέ δεν ήμουν μόνη μου. Μου λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι μου που είναι κάτω. Είμαι ένας άνθρωπος που, είχα συνηθίσει ένα περιβάλλον, αυτό άλλαξε και τώρα προσπαθώ να με βρω στον νέο τόπο.

Πώς πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις στο “Greek Idol”;
Ήρθα τον Οκτώβρη στην Αθήνα από την Καλαματα για ν’ ασχοληθώ με τη μουσική, να παρακολουθήσω κάποια μαθήματα μουσικής, έτυχε να βρω και μια δουλειά, και είπα ότι θα έρθω και θ’ αρπάξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί σχετικά με τη μουσική. Έτσι, είδα το trailer, είπα ”έχεις αφήσει κάποια πράγματα πίσω κι εφόσον ήρθες στην Αθήνα για να δουλέψεις και ν’ ασχοληθείς μ’ αυτό το πράγμα, θα πάρεις μέρος κι εκεί να δοκιμαστείς”. Κι έτσι πήρα…

Πώς το πήραν οι γονείς σου;
Δεν το ήξεραν ότι θα δηλώσω συμμετοχή, το έμαθα η μητέρα και η αδερφή μου λίγο πριν την πρώτη οντισιόν, μετά το έμαθαν και οι υπόλοιποι. Ήθελα πρώτα να σιγουρευτώ ότι θα μπορέσω να τα καταφέρω, γιατί ποτέ δεν τραγούδησα σε μεγάλα μαγαζιά, δεν είχα έρθει σ’ επαφή με κόσμο, δεν υπήρχαν πολλά άτομα που να με επιβεβαιώσουν ότι μπορώ να κάνω κάποια πράγματα… Κι έτσι είχα την ανασφάλεια…


(Μπλούζα Supertrash Shop Ερμού 112Α, To ίδιο τζιν παντελόν ιPepe jeans Shop Ερμού 112Α Shop, Πέδιλα Zara)

Το όνομα ”Μαλλού”από που προέρχεται;
Όταν ήρθα στην Αθήνα ήμουν σε μια βραζιλιάνικη μπάντα. Έτυχε μία εβδομάδα μετά την έλευσή μου εδώ να με δουν κάποια παιδιά που τραγούδαγα πορτογαλικά τραγούδια και να τα γνωρίσω… Εκεί αλλάζουν τα ονόματα κι από ”Μαρία” με φώναζαν ”Μαλλού” και μετά αυτό έμεινε.

Αν σου ανακοίνωναν ότι το “Greek Idol” τελειώνει για σένα αυτή την εβδομάδα, ποιο θα ήταν το επόμενο βήμα σου;
Δεν ξέρω πώς θα είναι όταν θα βγω, εγώ τι θα ήθελα… Θέλω να μπορέσω να είμαι μέσα στα πράγματα, να μπορέσω να έχω μια δουλειά, να κάνω πράγματα δικά μου πάνω στη μουσική.

Ποιος από τους κριτές είναι πιο αυστηρός και ποιον θεωρείς περισσότερο κοντά σου;
Βλέπω το ίδιο και τους τρεις. Καθένας είναι απρόβλεπτος. Μπορεί τη μία εβδομάδα να είναι ο ένας αυστηρός, την άλλη ο άλλος, σίγουρα είναι κοντά μας, ό,τι κι αν μας λένε το λένε για κάποιον λόγο. Τους νιώθω και τους τρεις το ίδιο κοντά μου.

Με ποιο από τα υπόλοιπα παιδιά είσαι πιο δεμένη;
Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, μένουμε όλοι μαζί… Έχω δέσει πιο πολύ με τον Άρη και την Κέρεν. Με όλους είμαι δεμένη, αλλά με τα συγκεκριμένα παιδιά είχαμε μια άλλη επικοινωνία.

Θα σκεφτόσουν ποτέ να πάρεις μια κιθάρα και να φύγεις για tour στην Ευρώπη;
Ναι, εννοείται. Αν μου δινόταν αυτή η ευκαιρία θα ήταν το ιδανικό. Θα ‘θελα να γίνει… Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να το κάνω αυτό.

Είσαι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο;
Είμαι μόνη μου, αλλιώς τη συγκεκριμένη στιγμή δεν θα μπορούσα να δουλέψω και να λειτουργήσω. Γενικά, δεν ερωτεύομαι εύκολα, είμαι περίεργος άνθρωπος σ’ αυτά. (γέλια) Δεν είμαι σε καμία περίπτωση γατούλα, είμαι αρκετά ρεαλίστρια.

Φωτογράφος Γιάννης Βασταρδής
Επιμέλεια Σοφία Σούζα
Μake up Mαίρη Κολιούση
Mαλλιά Κωνσταντίνος Κολιούσης
Συνεργασία Κατερίνα Βασιλική

Read More

And More