Η Mελίνα των Vegas μιλάει για πρώτη φορά στο TLIFE για τον διάσημο αδερφό της και… όχι μόνο!

Η Μελίνα Μακρή είναι το θηλυκό της παρέας των Vegas, ασχολείται από πολύ μικρή και μιλάει στο TLIFE για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, τον έρωτα, το συγκρότημα και για τον αδερφό της, τον διάσημο παραγωγό και Dj Mark Angelo!

Η Μελίνα σε παιδική ηλικία

Ποια ήταν η πρώτη επαφή με τη μουσική και σε ποια ηλικά;
Από το δημοτικό τραγουδούσα πάντα στις εθνικές επετείους και αργότερα φοίτησα στο Μουσικό γυμνάσιο-λύκειο Ιλίου.Ταυτόχρονα έκανα μαθήματα θεωρείας-αρμονίας και κιθάρας στο Εθνικό Ωδείο καθώς και μαθήματα jazz τραγουδιού στο Ωδείο Τέχνης Γ.Φακανά. Η μουσική από πολύ μικρή ηλικία αποτελούσε “θεμελιώδη αρχή” της ζωής μου.

Πώς γνωρίστηκες με τα δύο μέλη των Vegas και πώς ήρθε η ιδέα να ονομάσετε έτσι το group;
Γνωριστήκαμε πριν δύο χρόνια μέσω του mananger μας, αφού με είχε ακούσει, και από τότε είμαστε αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι! Το όνομα Vegas είναι εμπνευσμένο από το φωτεινό αστέρι ” Βέγα” που βρίσκεται στον αστερισμό της Λύρας. Η Λύρα αντιπροσωπεύει την Μουσική. Vegas σημαίνει λάμψη και πολλή μουσική!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι από τις μέχρι τώρα κυκλοφορίες σας και γιατί;
Όλα τα τραγούδια τα αγαπώ πολύ,όμως αυτά που με αγγίζουν περισσότερο είναι το “You killed me” και το “Everybody in” που περνάει σαφές αντιρατσιστικό μήνυμα.

Το “Everybody In” σε συνεργασία με τους Playmen!

Ντυνόσουν πάντα τόσο εκκεντρικά ή ξεκίνησες από τότε που είσαι στο συγκρότημα;
Ντυνόμουν πάντα αντισυμβατικά.Τα ρούχα τα έβαζα για μένα,ποτέ για τους άλλους. Μου αρέσει ο πειραματισμός με την μόδα και το πειραγμένο ντύσιμο. Στους Vegas μπόρεσα να εκφράσω και να συνειδητοποιήσω αυτή μου την τάση πλήρως.

Εχεις στυλίστα; Αν ναι ποιον;
Την Φανή Πολυχρονίου,που έχει πραγματικά μεγάλο ταλέντο και φαντασία.

Πολλοί σε συγκρίνουν με τη Lady Gaga; Εχεις όντως επηρεαστεί από εκείνη; Σου αρέσει;
Με τιμά που στην αρχή της καριέρας μου με συγκρίνουν με μια τόσο μεγάλη καλλιτέχνη και μουσικό.Φυσικά και την θαυμάζω πολύ και την θεωρώ ταλαντούχα.Παραδέχομαι πως έχουμε όντως μια ομοιότητα στο πρόσωπο!Λες να είναι η χαμένη μου αδελφή?χαχα!

Γιατί παντού και πάντα με γυαλιά ηλίου;
Γιατί τα γυαλιά ηλίου αποτελούν σημαντικό αξεσουάρ του styling των Vegas.Άσε που για εμάς που ξενυχτάμε συνέχεια αποδεικνύονται σωτήρια!

Ήταν μια έκπληξη όταν έμαθα ότι ο Dj Mark Angelo είναι αδερφός σου! Γιατί έχετε επιλέξει να μην είναι στις προτεραιότητές σας να το λέτε; “Με τον Angelo γράφαμε πάντα τραγούδια μαζί και κάναμε την μουσική μας. Είμαστε πολύ δεμένοι. Όταν μας δόθηκε αμφότερους η ευκαιρία να μπούμε στο χώρο,ο καθένας έπρεπε να δείξει την δουλειά του ανεξάρτητα πια. Γι’αυτό και δεν προτιμάμε να μας γνωρίζουν μόνο σαν αδέλφια,αλλά σαν δύο διαφορετικούς καλλιτέχνες.”

H Μελίνα με τον Mark Angelo στην παιδική τους ηλικία!

O Mark Angelo συνεργάζεται στενά με τη Shaya! Ήταν μαζί της και στην εμφάνισή της στο Greek Idol

Έχετε συνεργαστεί ήδη μεταξύ σας! Πώς ήταν; Ετοιμάζετε και κάτι άλλο; “Ήταν το κοινό μας όνειρο που έγινε πραγματικότητα.Τα νιώθω τόσο πολύ τα τραγούδια του,πιστεύω παρα πολύ σε αυτόν. Εύχομαι στο μέλλον να μας δοθούν ευκαιρίες να δουλέψουμε κ να δείξουμε και άλλα πράγματα μαζί.”

Άκουσε το “Μη σε νοιάζει” των Vegas σε συνεργασία με τον Mark Angelo

Και οι δύο έχετε καλλιτεχνική φλέβα! Και οι γονείς σας; “Ο μπαμπάς μου παίζει ερασιτεχνικά μπουζούκι και η μαμά μου ερασιτεχνικά τραγουδάει.Κάνουν ένα πολύ καλό ντουέτο μαζί, με μόνη γνώση τους την αγάπη τους για τη μουσική!”

Πώς είναι να δουλεύεις με δύο άντρες, τον DJ Airth και τον Zeraw; Σε προσέχουν;
Πολύ διαφορετική εμπειρία! Μαθαίνω πολλά απο αυτούς. Ξέρω πόσο έχουν κουραστεί κι αυτοί για να φτάσουν ως εδώ και τους θεωρώ πολύ καλούς ανθρώπους. Με προσέχουν και με αποδέχονται πλήρως όπως και εγώ αυτούς. Γελάμε πάρα πολύ μαζί, το χιούμορ μας ταιριάζει πολύ!

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου; Εμπνέεσαι από αυτόν για τη δουλειά σου;
Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός,γιατί αν δεν είσαι καλά στην προσωπική σου ζωή,δεν μπορείς να είσαι καλά ούτε στην δουλειά σου. Αν δεν έχεις αποθέματα αγάπης,πώς μπορείς να δώσεις αγάπη και χαρά μέσω της μουσικής σου; Με εμπνέει ο έρωτας, περισσότερο όμως εμπνέομαι από τον ανεκπλήρωτο έρωτα.

Έχεις σχέση αυτή την περίοδο;
Ναι και νιώθω πολύ ήρεμη!

Πού σας πετυχαίνουμε τώρα; Τι καινούριο ετοιμάζετε;
Τώρα βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιρινού μας tour σε όλη την Ελλάδα, ετοιμάζουμε μία ιντερνετική συναυλία, την εμφάνιση μας στα Mad Awards, ενώ θα βγάλουμε και κάποια χορευτικά remixes του “Φιλιού”.

Read More

And More