Το TLIFE στον γάμο υπερπαραγωγή της Δ. Μοιραράκη! Δες φωτογραφίες

Η Δέσποινα Μοιραράκη, η βασίλισσα των χαλιών ανέβηκε χθες τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Γιάννη Κοντούλη σε ένα γάμο που θα αφήσει ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα. Το TLIFE ήταν εκεί!

Ο Γιάννης Κοντούλης έφτασε στις19:00 με τη στολή του ναυτικού. Η νύφη Δέσποινα Μοιραράκη έφτασε περίπου στις 19:45. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου ο ένας κοίταζε τον άλλον με πολλή τρυφερότητα.

Το λευκό νυφικό που φορεσε η Δέσποινα Μοιραράκη σχεδίασαν οι MiRo και ήταν πολύ χαρούμενη γιατί είναι η πρώτη φορά που έβαλε κανονικό νυφικό, αφού στον πρώτο της γάμο ήταν πολύ μικρή και δεν το είχε χαρεί. Στην εκκλησία τη συνόδευσαν οι δυο γιοί της ο Γιώργος και Τάσος, που φόρεσαν επίσης κουστούμια σχεδιασμένα από τους MiRo.

Ο γάμος έγινε με τελετουργικό Ναυτικού και η γνωστή επιχειρηματίας πέρασε με τον καλό της κάτω από τα σπαθιά που ύψωσαν μπροστά στην είσοδο, οι συνάδελφοι του.

Οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών είναι ο Λευτέρης Πανταζής, η Βάνα Μπάρμπα, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας ενώ οι υπόλοιποι ήταν φίλοι της και συνεργάτες από το εξωτερικό.

Δες το βίντεο

Να ζήσουν!

Read More

And More