Β. Καγιά στο TLIFE: “Όταν ο άντρας μου με φίλησε στο γάμο, ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή”…

Για τον έγγαμο βίο, την εξωσωματική γονιμοποίηση και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα μίλησε η Βίκυ Καγιά. Το TLIFE συνάντησε την γνωστή παρουσιάστρια στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη “Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά”, όπου υποδύεται την έγκυο υπουργό και μίλησε μαζί της για όλα….
Πες μας δυο λόγια για τη συμμετοχή σου στη νέα ταινία του Νίκου Περάκη…
Το πρώτο πράγμα που βγαίνει από το μυαλό μου είναι καθαρά συναισθηματικό. Μου αρέσει πραγματικά που ο Νίκος Περάκης και όλη η ομάδα μπορέσαμε να το ξανακάνουμε αυτό, μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η πρώτη ταινία και νιώθω μεγάλη τιμή που μου έχει εμπιστευτεί ένα ρόλο πολύ πιο δύσκολο από τον προηγούμενο. Βέβαια, μου έχει βάλει πολλές φορές τις φωνές κατά τη διάρκεια της πρόβας για να κάνω όσα απαιτεί ο ρόλος σωστά και να καταφέρω να φθάσω κοντά σε αυτό που ζητά. Είναι πολύ ωραία η εξέλιξη όλων των χαρακτήρων. Βλέπουμε όλους τις ήρωες έξι χρόνια μετά και τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή τους. Βλέπουμε πώς είναι πια με τις δουλειές τους και πως επηρεάζουν την κοινωνία, γιατί κακά τα ψέματα η κοινωνία περνά μια μεγάλη κρίση και η ταινία προσπαθεί να αγγίξει όλα αυτά τα ευτράπελα και τα σατιρίζει με έναν ανθρώπινο τρόπο και δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Τι αλλαγές βλέπουμε στο χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας;
Πολλές αλλαγές… Ήταν μια φοιτήτρια Νομικής και τώρα είναι Υφυπουργός Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Είναι έγκυος, αλλά ο πατέρας δεν είναι ο Τσιμπιτζίδης (Γιάννης Τσιμιτσέλης). Δεν αποκαλύπτω όμως, ποιος είναι, αφού θα μπορούσε να έχει μείνει έγκυος ακόμη και από τράπεζα σπέρματος, γιατί είναι μια πολύ δυναμική και μοντέρνα γυναίκα. Μάλιστα, προσπαθεί κάθε μέρα να κρατήσει τη δουλειά της και να αποδείξει ότι αξίζει, αφού όλοι θέλουν να παραιτηθεί.
Έχεις κοινά στοιχεία με το ρόλο που υποδύεσαι;
Η ηρωίδα είναι ένας πολυσύνθετός χαρακτήρας, κόντρα ρόλος για εμένα. Δεν είναι ποτέ πολύ χαρούμενη, πολύ εκδηλωτική. Είναι πάντα κάτω, πάντα αυστηρή, πάντα φωνάζει. Δυσκολεύτηκα λίγο, γιατί εγώ είμαι πιο χαρούμενο και αυθόρμητο άτομο.



Πριν λίγος μήνες μπήκε και εσύ στο club των παντρεμένων. Πώς είναι ο έγγαμος βίος;
Ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει κάτι. Ίσως επειδή ζούσαμε και μαζί πριν από το γάμο, δεν είδαμε μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας. Σίγουρα όμως, το μυστήριο κάνει το δεσμό πιο δυνατό. Γίνεσαι μια ομάδα, είναι πιο γλυκό, πιο δυνατό το δέσιμο. Βέβαια, όταν θα έρθει ένα παιδάκι αλλάζουν τα πράγματα.
Το σκέφτεσαι να κάνεις παιδάκι;
Άσε γιατί τρόμαξα με την σιλικονάτη κοιλιά στην ταινία. (γέλια)… Δεν ξέρω αν πρέπει να τα σκέφτεσαι. Όταν είναι η σωστή στιγμή και ο Θεός θα αποφασίσει να μας το στείλει θα μας το στείλει. Δεν είμαι του προγράμματος εγώ πολύ, όπως και με το γάμο,όλα έγιναν γρήγορα…
Βλέπουμε πολλές γυναίκες που τον τελευταίο καιρό καταφεύγουν στην εξωσωματική. Εσύ είσαι υπέρ σε κάτι τέτοιο;
Και βέβαια είμαι υπέρ! Αν κάποιο ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει παιδί, γιατί κάτι συμβαίνει και υπάρχει πρόβλημα, γιατί να μην χρησιμοποιήσει όλους τους υπαρκτούς τρόπους για να κάνει;

Ποια είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή που έχεις ζήσει μέχρι στιγμής με τον σύντροφό σου;
Όταν οάντρας μου, με φίλησε στο γάμο μας… Με φίλησε με ένα διαφορετικό τρόπο.
Πώς είσαι στην καθημερινότητά σου;
Είμαι λίγο νοικοκυρά και πριν το γάμο μου άρεσε να μαγειρεύω και να ασχολούμαι με το σπίτι. Μου αρέσει να ασχολούμαι με το νοικοκυριό.
Τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Γίνονται συζητήσεις για κάποια projects, αλλά η περίοδος είναι δύσκολη και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει. Αλλά και να μην γίνει κάτι στην τηλεόραση θα βρω να κάνω κάτι άλλο.

Σου έχει λείψει το μόντελινγκ και η πασαρέλα;
Όχι, την “έφαγα” με το κουτάλι και πλέον έχω μεγαλώσει και δεν μπορώ να κάνω μόντελινγκ. Έχω απόλυτη επίγνωση ότι αυτό θα σταματούσε κάποια στιγμή.
Έχει γίνει πρόταση για “Next Top Model 3”; Αν γίνει θα ήθελες να είσαι και πάλι στην παρουσίαση και την επιτροπή;
Υπάρχει μια σκέψη να γίνει την επόμενη σεζόν. Όχι Οκτώβρη, αλλά από Φεβρουάριο, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Εννοείται ότι θέλω να συμμετέχω. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, είναι η δουλειά μου και το ξέρω καλά… Αλλά κι αν δεν γίνει, θα υπάρχει λόγος.

Read More

And More