Τα αστέρια του Dancing σχολιάζουν στο TLIFE τον τελικό και κάνουν προβλέψεις!

Ο τελικός του “Dancing With The Stars 2” πλησιάζει και αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν σε αυτόν είναι ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης και ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου! Τι λένε στο TLIFE οι συμπαίχτες τους αλλά και οι περσινοί παίχτες του Dancing; Άξιζαν κατά την αποψή τους; Eίναι καλοί χορευτές;

Ο hair stylist Τρύφωνας Σαμάρας που φάνηκε πως κέρδισε για τα καλά την αγάπη του κόσμου είπε για τους συμπάικτες του και τον τελικό

Κανείς από εμάς, από την αρχή δεν πίστευε ότι μπορεί να είναι στον τελικό… Ο Κώστας Μαρτάκης και ο Αργύρης Αγγέλου μου άρέσουν πάρα πολύ! Όποιος και να νικήσει είναι για καλό σκοπό οπότε είναι όλοι νικητές! Δεν παίζει ρόλο μόνο ο χορός όπως είδαμε, στο παιχνίδι. Ακόμη κι εγώ βγήκα τέταρτος! Παίζουν όαλ ρόλο! Η αγάπη του κόσμου, οι ψήφοι. Είναι ενα show για φιλανθρωπικό σκοπό, το “Make a Wish”! Για μία ψήφο θα ήμουν τρίτος! Όντως αντρική υπόθεση ο τελικός, δεν το πίστευα ότι θα συνέβαινε!

H ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη

“Πιστεύω ότι αξίζουν που φτάσανε στον τελικό και θα είναι ένα σκληρό derby. Eίναι και οι δύο πολύ καλοί!”

Ο τραγουδιστής, Γιώργος Γερολυμάτος

“Είναι εξίσου ισοδύναμοι! Εκεί που φτάσανε τα πράγματα όποιος και να βγει από τους δύο… Τους εύχομαι καλή επιτυχία! Συνέβησαν διάφορα απρόβλεπτα άλλοι ήταν τα φαβορί, άλλοι τελικά ήταν στη μέση, κατέληξαν αυτοί οι δύο… Από εδώ και πέρα δεν μπορώ να πω ποιος είναι το φαβορί! Για τον Αγγέλου από νωρίτερα το πίστευα ότι θα έφτανε στον τελικό…Πίστευα και για άλλους όμως. Όπως τη Μελέτη, την Μπουλέ, την Χρουσαλά που έφυγε και νωρίς, η Καλογρίδη που έπαιρνε και πολύ υψηλή βαθμολογία…Συνέβησαν διάφορα στην πορεία… Ο κόσμος αποφασίζει κι εγώ που είχα χαμηλή βαθμολογία με κρατούσε ο κόσμος επί οχτώ εβδομάδες! Πάντως στον τελικό πίστευα ότι θα είναι άντρας και γυναίκα! Όχι δύο άντρες… Ο κόσμος αποφασίζει! Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ωραία διαδρομή που μου άφησε μία πολύ ωραία ανάμνηση!”

Η αθλήτρια του πόλο, Μαρία Τσουρή

“Δεν έχω προτιμήσεις, αλλά από την αρχή θεωρούσα ότι ο Αργύρης ή η Ελεονώρα θα είναι νικητές. Τους είχα ξεχωρίσει… Τώρα είναι στον τελικό ο ένας από τους δύο, οπότε πιστεύω ότι ο νικητής θα είναι ο Αργύρης. Έχει φανταστική κίνηση, τον είχα ξεχωρίσει από την αρχή γιατί χορεύει πάρα πολύ ωραία. Είναι και πολύ καλό παιδί παράλληλα, πολύ γλυκός άνθρωπος.”

Σε πολλά επεισόδια είδαμε και διάφορους stars ως guest καλεσμένους! Ο Σπύρος Σούληςπου βοήθησε με τον δικό του τρόπο στο “Make a Wish” κάνοντας μιά ξεχωριστή εμφάνιση είπε για τον τελικό

“Αξίζει και στους δύο που είναι στον τελικό γιατί και οι δύο χόρεψαν πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ καλοί χορευτές. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που ο τελικός είναι ανδρική υπόθεση! Πριν από κάποιες εβδομάδες πίστευα ότι στον τελικό θα έφτανε σίγουρα ένας από τους δύο άντρες και μάλλον περισσότερο ο Αργύρης Αγγέλου με κάποια γυναίκα, αλλά τελικά χορέψανε και οι δύο πολύ καλά και τους αξίζει που φτάσανε ως εδώ!”

Το ενδιαφέρον του κόσμου τράβηξε και το περσινό “Dancing With The Stars” και είδαμε εξίσου καλούς χορευτές! Τι λένε για το φετινό show και ποια είναι η αποψή τους για τον τελικό;

Ένα από τα περσινά φαβορί, ήταν η παρουσιάστρια Ματθίλδη Μαγγίρα

“Παρακολούθησα λίγο “Dancing With The Stars” φέτος. Δεν μπορώ να προβλέψω. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται! Μ’αρέσει ο χορός και των δύο! Μια χαρά είναι! Και γιατί όχι να μην είναι μόνο άντρες στον τελικό; Μια χαρά! Το περίμενα γι’αυτούς τους δύο ότι θα φτάνανε στον τελικό, τους είχα ξεχωρίσει!”

Το μοντέλο κι επιχειρηματίας, Βίκυ Κουλιανού

“Παρακολουθώ το Dancing από την αρχή κι εμένα αρχικά μου άρεσε η Ελεονώρα πάρα πάρα πολύ, αλλά εκείνη έφυγε… Φέτος ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί, αλλά νικητής θα βγει μόνο ένας. Θα ήταν ωραίο αν γινόταν η τελική αναμέτρηση ανάμεσα σ’ αυτούς που μου άρεσαν περισσότερο, δηλαδή τον Κώστα Μαρτάκη, τον Αργύρη Αγγέλου, την Ελεονώρα Μελέτη και την Νάντια Μπουλέ. Νικητής θα ήθελα να είναι ο Αργύρης! Και ο κύριος Μαρτάκης είναι πάρα πολύ καλός, αλλά εγώ θα επιλέξω τον Αργύρη. Έχει περισσότερη ευλυγισία θεωρώ. Μ’ αρέσει πάρα πολύ ο Αργύρης όπως και η Έμιλυ. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλή χορεύτρια. Εγώ είμαι φανατική του Dancing! Παρότι έφυγα γρήγορα είμαι πολύ φανατική, είναι από τα ωραιότερα σόου που υπάρχουν στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Είναι και βασικός ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας, αλλά είναι και πολύ όμορφο, πολύ ωραία στημένο. Πρέπει να πάει και 3η και 4η και 5η χρονιά. Θα άλλαζα επώνυμο, θα έβαζα κοντή ξανθιά περούκα, για να έρθω να ξαναχορέψω, γιατί στο πρώτο δεν ήμουν καλή.” (γέλια)

Ο πρωταθλητής του Kick Boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης

“Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν το παρακολουθούσα ιδιαίτερα, είχα προσέξει, όμως, ότι πήγαινε πάρα πολύ καλά -χορευτικά- η Νάντια Μπουλέ και ο Κώστας Μαρτάκης. Τους είχα ξεχωρίσει. Ο Κώστας έχει, πέρα από πολύ καλή κίνηση, και πολύ κόσμο που μπορεί να τον στηρίξει ουσιαστικά. Είμαι γενικά κατά των προβλέψεων, αλλά μεταξύ των δύο κι αν δούμε ότι συνήθως ψηφίζει το νεανικό γυναικείο κοινό, φαντάζομαι ότι ίσως η ζυγαριά να γέρνει προς τον Μαρτάκη. Βέβαια μέχρι και την ώρα του Live μπορούν ν’ αλλάξουν τα πράγματα… Επειδή τους γνωρίζω και τους δύο προσωπικά κι επειδή, μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται εκεί ουσιατσικά για άλλο λόγο -τον φιλανθρωπικό- και δεν συμμετέχουν σε κάποιο πρωτάθλημα… για μένα είναι το ίδιο και δεν αλλάζει κάτι όποιος κι αν νικήσει. Στον τελικό έχουν φτάσει κι οι δύο, οπότε θεωρώ ότι και οι δύο νικητές είναι.”

H ηθοποιός, Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

“Δεν ξέρω… μ’ αρέσουν και οι δύο πάρα πολύ. Έχω παρακολουθήσει αρκετά το Dancing και το μόνο που ξέρω είναι ότι, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο τέλος, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Εμένα ούτως ή άλλως μου άρεσε πάρα πολύ ο Χρανιώτης, αλλά έφυγε πολύ γρήγορα. Εύχομαι καλή επιτυχία πάντως και στους δύο!”

Εσύ ποιος πιστεύεις ότι θα είναι ο νικητής; Ψήφισε τον αγαπημένο σου στην ψηφοφορία του TLIFE

Read More

And More