Η Μαρία επισκέφτηκε τον Φώτη στο Maquillazoo! Το TLIFE ήταν εκεί!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι πλέον κι επιχειρηματίας! Με πολύ καλή διάθεση και μπόλικη αισιοδοξία τον πετύχαμε στη νέα του λατρεία, το Maquillazoo! O Φώτης επιμένει “κεντρικά” και δεν μπορούσε να μην έχει συμπαραστάτη του σε όλο αυτό τη σύντροφο της ζωής του όπως ο ίδιος έχει αποκαλέσει, τη Μαρία Μπακοδήμου!

Πετύχαμε τον ίδιο σε ρόλο οικοδεσπότη και τη Μαρία σε αυτόν της επισκέπτριας! Οι δύο τους πέρασαν πολύ καλά και φυσικά… περιποιήθηκαν τους εαυτούς τους! Η Μαρία δεν αποχωριζόταν τα πινέλα! Ο χώρος είναι πραγματικά ζεστός και χαλαρός και δίνει μια τεράστια νότα αισιοδοξίας στο κέντρο της Αθήνας! Φυσικά τον Φώτη δεν το αφήσαμε σε ησυχία και μας έδωσε όλες τις απαντήσεις για το Maquillazoo!



Πώς ήρθε η ιδέα στον γλυκό παρουσιαστή για αυτή την επιχειρηματική κίνηση;
“Η ιδέα μού ήρθε μαζί με την πολύ καλή μου συνεργάτιδα και φίλη την Πατρίσια Παπαβασιλοπούλου.Τόσα χρόνια δουλεύουμε μαζί στην τηλεόραση και ξέρουμε κι έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με τις γυναίκες! Θάλαμε να κάνουμε κάτι και σκεφτήκαμε να συνεργαστούμε για να φτιάξουμε κάτι για τη γυναίκα! Πρέπει να ξεφύγει από τα πρότυπα ότι μια γυναίκα πρέπει να ‘ναι “κάπως”, αλλά θα πρέπει να έχει δικαίωμα και στην ομορφιά! Δηλαδή να μην αναγκάζεται μια γυναίκα να μοιάσει μ’ένα είδωλο αλλά να είναι η ίδια η προσωπικότητά της, η οποία θα τη βοηθήσει να είναι ακόμη πιο όμορφη και να φτιάχνεται και να της φτιάχνει και η διάθεση! Και θέλαμε να κάνουμε και κάτι το οποίο θα είναι πάρα πολύ εύκολα προσβάσιμο,δηλαδή να είναι ένα κανονικό μαγαζί, όχι κάτι exclusive, να μπορεί να μπει μέσα όλος ο κόσμος! Και οι τιμές είναι πολύ χαμηλές αλλά κι επειδή είναι στο κέντρο της πόλης που ο κόσμος κινείται, βγαίνει και γενικότερα έχει την άνεση να μπει και να βγει χωρίς κανένα “κράτημα”.

Στο κέντρο τον τελευταίο καιρό γίνονται διάφορα… Παρ’όλα αυτά ο Φώτης επιμένει και κάνει το καινούριο του εγχείρημα στο Σύνταγμα: “Το κέντρο μιας πόλης δεν θα πάψει να είναι ποτέ το κέντρο μιας πόλης! (γέλια) Τον κόσμο του κέντρου δεν τον φοβάμαι, όχι. Μένω και πιστεύω στο κέντρο και γι’αυτό δεν θα ήθελα ποτέ να το εγκαταλείψω. Το αγαπάω! Δεν γίνεται να μην “φτιάξει” το κέντρο! Δεν γίνεται διαφορετικά… οπότε ελπίζω στο καλύτερο! Κι αν το κάνει όλος ο κόσμος και δεν το εγκαταλείψει νομίζω θα δώσουμε πνοή στο κέντρο! Από την άλλη οι καιροί είναι δύσκολοι, ο κόσμος δεν έχει χρήματα… Αλλά ακόμη κι έτσι να είναι το να είσαι ωραίος, να έχεις ένα στυλ και να περιποιείσαι τον εαυτό σου, είναι δικαίωμά σου!”

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ομορφιά: “Δεν μ’αρέσει η περιποίηση να θεωρείται πολυτέλεια γιατί δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη! Οι γυναίκες ερωτεύονται, οι γυναίκες αγαπάνε, τις αγαπάνε πολύ! Πρέπει να πάρουμε λίγο αέρα επιτέλους, να είμαστε αισιόδοξοι, άλλο η γκαντεμιά κι άλλο το κάνω οικονομία!”

Το μαγαζί διαθέτει και υπηρεσίες για τους άντρες. Πιστεύει σε αυτό ο Φώτης; “Για την περιποίηση των αντρών…Α, δεν ξέρω! Αυτό είναι ένα extra bonus! (γέλια) Όντως είναι κάτι εκκεντρικό… Ένας άντρας ας πούμε είναι δύσκολο να βάλει ακόμη και μια κρέμα περιποίησης! Αλλά νομίζω ότι αν τους το έχεις σαν παροχή ε… κάποιος τολμηρός μπορεί να το κάνει και να το ευχαριστηθεί κιόλας!”

Θα άφηνε τον χώρο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου αν όλο αυτό πήγαινε πολύ καλά; ” Δεν νομίζω, όχι! Θα ήθελα να τα συνδυάζω όλα γιατί και η τηλεόραση και το ραδιόφωνο είναι δουλειές που μου έχουν δώσει πάρα πολύ μεγάλη χαρά και δεν θα τα εγκατέλειπα έτσι εύκολα. Απλά όταν φτιάχνεις μια δική σου επιχείρηση, σου δίνει έναν αέρα στη ζωή σου, της μη εξαρτημένης εργασίας, κάπως έτσι… Δοκιμάζεις τον εαυτό σου και σε κάτι δικό σου! Κάτι που όλοι το ονειρευόμαστε από μικροί… Να κάνουμε κάτι δικό μας! “

Σε πόσο καιρό υλοποιήθηκε όλη η ιδέα; “Όλο αυτό το σκεφτόμασταν εδώ και ένα χρόνο! Τόσο καιρό ψάχναμε να βρούμε τον χώρο που θα μας αρέσει! Και στον χρόνο απάνω περίπου, πριν από τρεις μήνες, τον Φεβρουάριο, βρήκαμε αυτό το μαγαζί κι αμέσως ήταν ξέρεις κεραυνοβόλος έρωτας, με το που το είδαμε!”

Η Μαρία τι του έλεγε για όλο αυτό; Ζήλευε που δεν ήταν συναιτεράκι; (με την καλή έννοια!) “Όχι, δεν νομίζω! Ήταν πολύ ενθαρρυντική στο να το κάνω όλο αυτό. Εγώ έχω λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο… Δεν μου είπε κάτι τέτοιο… “(γέλια)

Read More

And More