Κ. Μαρτάκης στο TLIFE: “Ξεπέρασα τις ανασφάλειές μου, μέσα από το Dancing!”

Δυο μέρες μετά το μεγάλο τελικό του “Dancing with the stars” και ο Κώστας Mαρτάκης ετοιμάζεται πυρετωδώς για την αποψινή τους εμφάνιση στα βραβεία του MAD. Ο γνωστός τραγουδιστής που πήρε την δεύτερη θέση στο show χορού μίλησε στο TLIFE για τις εμπειρίες που απέκτησε μέσα από το παιχνίδι.

“Νιώθω πιο δυνατός μετά τον τελικό. Μετά από αυτήν τη δοκιμασία πίστεψα περισσότερο στον εαυτό μου. Πίστεψα ότι μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα πράγματα, απ’ όσα νόμιζα. . Κι όσο κι αν φαίνεται περίεργο ξεπέρασα τις ανασφάλειες που είχα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης.
Για τη νίκη του Αργύρη Αγγέλου, ο ίδιος ανέφερε: “Χάρηκα πολύ με την νίκη του Αργύρη. Περάσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι”.
Όσον αφορά τις πρόβες για τα Mad, ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκουραστεί από το show χορού και θα εμφανιστεί στη σκηνή τoυ κλειστού γηπέδου του “Tae Kwon Do” για να τραγουδήσει με τους Otherview. “Σήμερα έχω συγκεντρωθεί στην εμφάνισή μου στα Mad με τους Otherview”, ανέφερε ο ίδιος.
Ακόμη, ο Κώστας αποκάλυψε πως η καλύτερη στιγμή μέσα στο παιχνίδια γι’ αυτόν ήταν όταν χόρεψε στον προημιτελικό το “Bombay Bo”, ένα τραγούδι που του αρέσει πολύ και το επέλεξε ο ίδιος. Η συγκεκριμένη, μάλιστα εμφάνισή του είχε πάρει τα πρώτα δεκάρια. Ενώ, η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν κινδύνευσε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.
Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής θα βρίσκεται στο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο και την Ελένη Φουρέιρα μέχρι τις 10 Αυγούστου και μετά θα φύγει για διακοπές, επειδή η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα έντονη και κουραστική για τον ίδιο.

Read More

And More