Η live εμφάνιση του Ν. Καρβέλα! Δίπλα του πάντα οι γυναίκες της ζωής του!

Ύστερα από τρία χρόνια απουσίας του από τις μουσικές σκηνές, ο Νίκος Καρβέλας επέστρεψε δυναμικά! Σε μια μοναδική, γεμάτη ενέργεια, άφθονο χιούμορ και μεγάλη δόση τρέλας, Live εμφάνισή του το βράδυ του Σαββάτου, στη σκηνή του Gagarin 205, ο Νίκος ξεσήκωσε το πλήθος και χάρισε στους θαμώνες αξέχαστες στιγμές.

Δεδομένου ότι ”Όλα είναι μες στο μυαλό”, ο Νίκος Καρβέλας ξαναχτύπησε κι έδωσε έντονο παλμό στη βραδιά του Σαββάτου, η οποία ξεκίνησε γυρώ στις 22.30 με τον ίδιο, να παίρνει την κιθάρα του και να ερμηνεύει στην έναρξη, ένα αρκετά συγκινητικό και όλο νόημα τραγούδι, το ”Ρομπότ”!

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδά μαζί του τις γνωστές του επιτυχίες, όπως ”Το τσιγάρο ή εγώ”, ”Ποτέ μη λες ποτέ”, ”Νάντια”, ”Ένα χρόνο το περισσότερο”, ”Αγάπη είναι”, ”25 Ώρες”, ”Σε παρακαλάω”, ενώ όλο το μαγαζί έγινε ένα, όταν ερμηνεύτηκαν οι επιτυχίες του , ”Μούρη” και ”Καλοκαιρινές Διακοπές.”

Δίπλα στον γνωστό μουσικοσυνθέτη κι ερμηνευτή, βρέθηκαν φυσικά για να τον απολαύσουν οι γυναίκες της ζωής του – η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια, ενώ στο πλευρό του ήταν και η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, η οποία του έκανε και φωνητικά! Η Άννα κατέφθασε στο μαγαζί γύρω στις δέκα το βράδυ, ενώ η Αννίτα βρισκόταν εκεί από πιο πριν.

Η βραδιά βρισκόταν σε εξέλιξη και όταν ο Νίκος κάθησε στο πιάνο του για να παίξει Rock ‘n’ Roll, στο κατάμεστο ”Gagarin”, έγινε πανικός. O γνωστός μουσικοσυνθέτης φάνηκε να διασκεδάζει εξίσου με τον κόσμο και δεν σταμάτησε να κάνει πλάκες -ακόμα και πιο σόκιν από το συνηθισμένο- με τους φανατικούς Καρβελικούς που βρέθηκαν εκεί για να τον απολαύσουν.

Προς το τέλος του live ο Νίκος Καρβέλας είπε: ”Θα κλείσω με έναν ύμνο, που έχω γράψει εγώ. Ένας άνθρωπος που σιχαίνεται τον ήλιο, σιχαίνεται τις ακτές, τις καθαρές αμμουδιές, σιχαίνεται τη θάλασσα… Πάμε όλοι μαζί τώρα, να τραγουδήσουμε τις ”Καλοκαιρινές Διακοπές”…”

Οι φωνές χαράς και αποθέωσης για τον Νίκο είχαν γεμίσει το Gagarin προτού ξεκινήσει να ερμηνεύει το συγκεκριμένο κομμάτι και ο ίδιος στο κλείσιμο της βραδιάς, ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ δεσμεύτηκε πως θα κάνει πιο συχνά παρόμοιες εμφανίσεις, κάτι που ενθουσίασε το κοινό!

Δες φωτογραφίες του TLIFE!

Καθώς προσπαθούσε να κουρδίσει την κιθάρα…

Τα βίντεο της βραδιάς!

Σε παρακαλάω…

Καλοκαιρινές Διακοπές…

Read More

And More