Μ. Μενούνος: Δίνει συμβουλές στις γυναίκες! Δες φωτογραφίες

Τις δικές της συμβουλές στις γυναίκες δίνει η Μαρία Μενούνος. Η γνωστή Αμερικανίδα παρουσιάστρια του NBC που έχει ελληνική καταγωγή, ήρθε στη χώρα μας για να μοιραστεί με τις γυναίκες το μυστικό της επιτυχίας της.

Η ίδια βρέθηκε χθες το απόγευμα στο καταστήματα “Public” του “Mall” και παρουσίασε το νέο της βιβλίο με τίτλο “The Every girl’s Guide to life”. Το βιβλίο της περιλαμβάνει έναν πλήρη οδηγό για το πώς να κάνεις τα πάντα καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά. Μοιράζεται τα μυστικά και τις συμβουλές της για το πώς να στρώσεις το δρόμο για την επιτυχία, πώς να οργανώσεις τη ζωή σου, πώς να ταξιδεύεις καλύτερα, μυστικά μόδας και ομορφιάς, συμβουλές γυμναστικής, πώς η ίδια έχασε κιλά καθώς και συνταγές.

Η Μαρία Μενούνος που δεν κρύβει στιγμή την αγάπη της για την Ελλάδα και βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Καλλιμάρμαρο για να στηρίξει τους Special Olympics. Κατά τη διαμονή της στη χώρα μας αποφάσισε να κάνει και την προώθηση του νέου της βιβλίου που έχει ήδη πουλήσει πάρα πολλά αντίτυπα.
Δες φωτογραφίες στο TLIFE:

Read More

And More