O Λιάγκας στο TLIFE για την κριτική επιτροπή του “Just” και τις απειλές που λέγεται ότι δέχτηκε!

Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από το summer live πως κριτής στο Just the two of us φέτος, θα είναι και ο Γιώργος Λιάγκας. Μία ένστανση μάλιστα, από άνθρωπο του πάνελ σχετικά με το πόσο κατάλληλος είναι ο γνωστός παρουσιαστής για τη συγκεκριμένη θέση, έκανε και την Μαριάννα Πυργιώτη να πάρει θέση…

”Η υπόλοιπη κριτική επιτροπή -δεν πολυθυμάμαι- αλλά νομίζω ότι είναι εξειδικευμένοι άνθρωποι. Έτσι, δεν είναι; Εικάζω ότι αυτό που θα ήθελαν ήταν να βάλουν έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ένα πρόσωπο της τηλεόρασης, ο οποίος έχει τις δυνατότητες να παίξει τον ρόλο του κοινού, αν θέλετε να σας το πω διαφορετικά. Δηλαδή ο μέσος άνθρωπος, αυτό που άκουσε του αρέσει ή δεν του αρέσει; Λίγο ψαγμένος μέσος άνθρωπος, όπως είναι ο Γιώργος… Δηλαδή, το βρίσκω πιο φυσιολογικό να έχεις κι ένα απλό μάτι κι ένα απλό αυτί και ταυτόχρονα να έχεις και τους εξειδικευμένους, που θα σου πουν για τις φωνητικές ικανότητες, για το πώς πήγε το τραγούδι… Ο Γιώργος έχει αποδειχθεί πασπαρτού. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει τα πάντα. Έχει φοβερό χιούμορ και ζωντάνια, είναι ένα καλό τηλεοπτικό χαρτί κι έχει την άνεση του να σχολιάζει με χιούμορ. Είναι ετοιμόλογος… Νομίζω ότι θα προσθέσει ζωντάνια”, είπε η Μαριάνα Πυργιώτη χαρακτηριστικά.

Φέτος λοιπόν, σύμφωνα με την εκπομπή του alter, εκτός από την Αθηναΐδα Νέγκα, την Λυδία Παπαϊωάννου και τον Στέφανο Κορκολή, θα είναι στην κριτική εκπομπή της εκπομπής του Mega και ο Γιώργος Λιάγκας -ο Κώστας Τουρνάς δεν θα είναι φέτος.

Επιπλέον, τις τελευταίες ημέρες διαβάσαμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής δέχτηκε απειλές. Ο Γιώργος πρόσφατα πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εστιατορίου του στη Βουλιαγμένη και στη συνέχεια το διαφήμισε μέσα από τα Μedia. Αυτό όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήταν κάτι που δυσαρέστησε ιδιαίτερα κάποιους επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι ένιωσαν ότι δέχονται αθέμιτο ανταγωνισμό. Κι ο λόγος ήταν ότι, εκείνοι λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχουν τη δυνατότητα να διαφημίσουν τα μαγαζιά τους όπως ο Γιώργος.

Γι’ αυτό και φρόντισαν να ενημερωθεί ο δημοσιογράφος για την ενόχληση τους και να καταλάβει, ότι θα πρέπει να σέβεται την πιάτσα, αλλιώς θα υποστεί τις συνέπειες…

Ποια είναι όμως, η αλήθεια;

Το ΤLIFE επικοινώνησε με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος μας δήλωσε σχετικά με τις φήμες περί κριτικής επιτροπής: ”Από εσάς το ακούω. Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση, δεν έχω κάνει καμία κουβέντα. Ξαφνιάζομαι με αυτό που μου λέτε… Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα νομίζω”, ενώ σχετικά με τις απειλές, ο γνωστός παρουσιαστής είπε: ”Καμία απειλή. Είναι ένα δημοσίευμα το οποίο δεν ισχύει. Δεν δέχτηκα ποτέ καμία απειλή! Αγαπάω πάρα πολύ την Βουλιαγμένη και νομίζω πως και η Βουλιαγμένη αγαπάει εμένα! Κι έχω την αίσθηση ότι, όταν διαφημίζεται μια περιοχή, διαφημίζονται όλα τα μαγαζιά… Εμείς στη Βουλιαγμένη θέλουμε να δουλεύουν όλα τα μαγαζιά, όχι μόνο ένα. Άρα δεν υπήρχε νόημα να γίνει κάτι τέτοιο, δεν υπήρχε καμία απειλή.”

Read More

And More