H Λ. Παπαϊωάννου σε ρόλο έκπληξη στο MTV – Τι λέει στο TLIFE

Σε ένα ρόλο έκπληξη θα δούμε την Λυδία Παπαϊωάννου από τον Σεπτέμβρη στο MTV. Η νεαρή παρουσιάστρια που γνωρίσαμε μέσα από το MAD και απολαύσαμε τον περασμένο χειμώνα στην κριτική επιτροπή του “Just the two of us” επιστρέφει δυναμικά με μια εκπομπή-πρόκληση.

Πώς έχουν όμως, τα πράγματα; Πριν από λίγες μέρες είδαμε τη νέα αφίσα με την Λυδία να πρωταγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερο concept και φορώντας casual ρούχα να κόβει ξύλα στην εξοχή. Την φωτογραφία της συνόδευε και το εξής μήνυμα “Κανείς δεν ξέρει τι περιμένει την Λυδία από Σεπτέμβριο στο MTV”. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της και εκείνη μας μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, και τις καλοκαιρινές διακοπές της.
“Σήμερα βρίσκομαι στην πρώτη μέρα των διακοπών μου και θα λείψω για δυο εβδομάδες. Αυτές τις μέρες θα ξεκουραστώ και θα γεμίσω μπαταρίες για την επόμενη χρονιά. Στα τέλη Αυγούστου θα επιστρέψω και θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για την νέα εκπομπή στο MTV”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.
Μιλώντας για τη νέα της εκπομπή στο MTV, η Λυδία αποκάλυψε πως πρόκειται για ένα περίεργο concept, το οποίο θα είναι κυρίως ψυχαγωγικό. “Το concept της εκπομπής θα είναι κάπως περίεργο. Θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα και σε κάθε επεισόδιο θα αναλαμβάνω μια νέα αποστολή. Να πω την αλήθεια έχω λίγο αγωνία γι’ αυτό, γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι με περιμένει”, είπε.

Ταυτόχρονα, η ίδια αποκάλυψε πως θα είναι μια διαδραστική εκπομπή, όπου το κοινό θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο. Όταν επιστρέψει από τις διακοπές, θα έχει γίνει η καμπάνια για την εκπομπή και θα γυρίσει το πρώτο επεισόδιο. Από εκεί και έπειτα θα προβληθεί η πρώτη εκπομπή και μετά θα περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου για να γυριστούν οι επόμενες εκπομπές. Στια αποστολές που θα αναλάβει η Λυδία θα παίζει σημαντικό ρόλο το κοινό, γι΄αυτό και τα επόμενα επεισόδια δεν έχουν γυριστεί από πριν.
Η Λυδία θα αναλάβει δράση από το Σεπτέμβριο και προς το παρόν ο τίτλος της εκπομπής δεν έχει αποκαλυφθεί…
Δες το trailer:

Read More

And More