Ζ. Κουτσελίνη: Βάφτισε την κορούλα της – Δες ποιοι διάσημοι ήταν εκεί!

Πιο ευχισμένοι και χαρούμενοι από ποτέ είναι η Ζήνα Κουτσελίνη και ο σύζυγός της Αντώνης Παπασταθόπουλος αφού βάφτισαν την κορούλα τους. Το ζευγάρι που απέκτησε πριν από 11 μήνες ένα πανέμορφο κοριτσάκι θα πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα τη βάφτισή του στον Ι. Ν. Μεταμόρφωσης Σωτήρως στα Άνω Βριλήσια.
Νονοί της μικρής είναι η κουμπάρα του ζευγαριού και στενή τους φίλη Αλκμήνη Κουλαξίζογλου και ο γιος της Παύλος. Και το όνομα της μικρής θα είναι… Ευσταθία – Μαρία. “Αποφασίσαμε να ονομάσουμε την μικρή Ευσταθία-Μαριά. Το Ευσταθία είναι το όνομα της μητέρας του συζύγου μου και το Μαρία το διαλέξαμε γιατί είχαμε κάνει τάμα στην Παναγία”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζήνα Kουτσελίνη στο TLIFE και εξήγησε: “Στην εγκυμοσύνη είχαμε ζοριστεί αρκετά και γι’ αυτό είχαμε κάνει αυτό το τάμα στην Παναγία”.
Η βάφτιση πραγματοποιήθκε το απόγευμα της Κυριακής και καλεσμένοι ήταν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής τηλεόρασης. Ενώ, μετά τη βάφτιση ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Λώλου στην Παιανία.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που βρέθηκαν εκεί ήταν η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, ο Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του, o Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του και η Κατερίνα Λάσπα με τον σύζυγό της Νεκτάριο.

Δες φωτογραφίες

Η μανά Ζήνα και η νεοφώτιστη Ευσταθία- Μαρία

Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας


Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Σοφός


Η Μαρία Μπεκατώρου με το σύζυγό της


Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του


Θανάσης Πάτρας


Η Κατερίνα Λάσπα με τον σύζυγό της


H Nτέσσυ Κουβελογιάννη


O Γρηγόρης Γκουνταράς με τη σύζυγό του Ναταλί Κακκαβά


H Mαίρη Μηλιαρέση

Εμείς να τους ευχηθούμε να τους ζήσει!

Read More

And More