Κ. Καραβάτου – Κ. Κατσούλης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση της κορούλας τους!

Οι δυο τους από χθες είναι… ευτυχισμένοι γονείς, αφού η Κατερίνα Καραβάτου έφερε στη μια το μεσημέρι, στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Ιούλιο, είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ! Οι δυο τους δεν αφήνουν στιγμή από τα μάτια τους το μικρό τους πλασματάκι…

Το TLIFE επικοινώνησε με τον γυναικολόγο της γνωστής παρουσιάστριας κο Καπετανάκη κι έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για τον ερχομό της κορούλας της! Ο ίδιος δήλωσε:

“Η κα Καραβάτου μπήκε στο μαιευτήριο στις 9:00 το πρωί για κάποιες εξετάσεις και στις 13:00 μπήκε στο χειρουργείο για την καισαρική τομή. Η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη για μία εβδομάδα μετά αλλά μετά τις εξετάσεις είδαμε ότι δεν θα είχε διαφορά να γίνει και σήμερα.

Ο κος Κατσούλης, που ήταν στο πλευρό της καθ’όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δεν μπόρεσε να μπει στο χειρουργείο εξαιτίας της καισαρικής τομής. Όσο τους έβλεπα μαζί καταλάβαινα ότι το ήθελαν πάρα πολύ αυτό το παιδάκι και είχαμε πολύ καλή συνεργασία! Το πρωί που αποφασίσαμε να γεννήσει σήμερα ήταν και οι δύο πολύ χαρούμενοι!

Επειδή το μωρό ήταν κάπως ψηλά θεώρησα ότι έπρεπε να γεννήσει με καισαρική τομή. Το κοριτσάκι γεννήθηκε υγιέστατο και πανέμορφο και ζυγίζει 2 κιλά και 800 γραμμάρια! Η κα Καραβάτου έκανε επισκληρίδιο κι έμεινε ξύπνια κατά τη διάρκεια της καισαρικής. Όταν αντίκρυσε το μωράκι της, τις αντιδράσεις τις καταλαβαίνετε…

Στο πλευρό της εκτός από τον σύζυγό της, έχει τους γονείς και τα πεθερικά της ενώ αναμένεται να βγει σε περίπου πέντε ημέρες από τώρα!”

Read More

And More