Η Φ. Τσακίρη, μιλάει στο ΤLIFE λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της!

Σε γλυκιά αναμονή βρίσκεται αυτές τις μέρες η Φωτεινή Τσακίρη που έχει μπει στο μήνα της και περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η γνωστή ηθοποιός, που παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό, τον εκλεκτό της καρδιάς της Τάσο Γούση περιμένει με ανυπομονησία την έλευση της κορούλας της.
Το TLIFE επικοινώνησε με την Φωτεινή Τσακίρη, η οποία μίλησε για το άγχος και τις προετοιμασίες που έχει κάνει λιγο πριν γεννήσει, αλλά και τη λαχτάρα της να κρατήσει την κορούλα της στην αγκαλιά της.
Έχετε μπει στην τελική ευθεία και όπου να ‘ναι θα γεννηθεί το μωρό… Υπαρχει άγχος;
“Από μέρα σε μέρα περιμένουμε να έρθει το μωράκι. Είμαστε στην αναμονή. Φυσικά και υπάρχει μια αγωνία και ένα άγχος, αλλά και μια πελώρια λαχτάρα να το κρατήσουμε επιτέλους στην αγκαλίτσα μας”.
Περιμένετε κοριτσάκι… Έχετε βρει όνομα, ή είναι νωρίς ακόμη;
“Ναι, κοριτσάκι θα είναι! Εκτός κι αν μας κάνει καμιά έκπληξη… Δεν έχουμε βρει ακόμη όνομα. Θέλουμε να βγει πρώτα με το καλό. Έχουμε σκεφτεί διάφορα ονόματα κατά καιρούς, αλλά δεν υπάρχει κάποιο που να επικρατεί. Προς το παρόν μας νοιάζει να γεννηθεί γερό και δυνατό”.

Μέχρι τώρα είχατε εύκολη εγκυμοσύνη;
“Στην αρχή είναι αλήθεια υπήρχαν κάποιες δυσκολίες, αλλά δόξα τω Θεώ στην πορεία πήγαν όλα καλά. Δεν έγινε κάτι που να μην μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Τώρα οι τελευταίες μέρες είναι λίγο ζόρικες, αλλά αυτό ισχύει για όλους”.
Υπάρχει φόβος ενόψει του τοκετού;
“Πάντα υπάχει αλλά είμαι σε καλά χέρια. Ο γιατρός μου είναι πολύ καλός και μου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη. Αυτό πιστεύω ότι βοηθάει πολύ”
Θα γεννήσετε φυσιολογικά ή υπαρχει πιθανότητα για καισσαρική τομή;
“Περιμένουμε φυσιολογικό τοκετό, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει… Αλλά κατά πάσα πιθανότητα πηγαίνουμε για φυσιολογικό τοκετό”.
Τι ετοιμασίες έχετε κάνει μέχρι στιγμής;
“Έχουν γίνει κάποιες ετοιμασίες, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα έτοιμα. Έχουμε φτιάξει το παιδικό δωμάτιο, για να το υποδεχτούμε, έχουμε πάρει και διάφορα πράγματα, αλλά συνέχεια διαπιστώνουμε ότι όλο και κάτι θα λείπει… Ξέρω ότι μέχρι τελευταία στιγμή, κάτι θα θυμηθείς, για κάτι θα τρέξεις”.
Έχετε κάποια επαγγελματικά σχέδια για το χειμώνα, μετά τη γέννηση του μωρού;
“Όχι, δεν έχω κάνει καμιά συζήτηση για τα επαγγελματικά μου. Να γεννηθεί πρώτα το μωρό και μετά θα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε. Προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή είναι το μωρό. Από εκεί και πέρα θα ανασκουμπωθούμε γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα και με την πρώτη ευκαιρία θα δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά μας”.

Το TLIFE επικοινώνησε και με τον γυναικολόγο-μαιευτήρα της γνωστής ηθοποιού κο Γιάννη Καλογήρου, ο οποίος μας ενημέρωσε για την πορεία της εγκυμοσύνης της. “Ύπήρχαν κάποιες μικρές δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της Φωτεινής, αλλά όλα πάνε κάλα τώρα. Θα περιμένουμε μέχρι την επόμενη εβδομάδα και θα δούμε αν θα είναι φυσιολογικός o τοκετός ή αν θα χρειστεί καισσαρική.”, ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η ταλαντούχα ηθοποιός είναι

Εμείς να της ευχηθούμε με ένα πόνο!

Read More

And More