Ο Γιώργος Λιανός έγινε πατέρας!

Ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδιστής, Γιώργος Λιανός, το απόγευμα του Σαββάτου έγινε πατέρας! Η σύζυγός του, Ανθή Ανδροτσάκη, στις έξι το απόγευμα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το κοριτσάκι που γεννήθηκε στο μαιευτήριο ΡΕΑ στο Φάληρο, με καισαρική, ζυγίζει 3 κιλά και 200 γραμμάρια κι έχει ύψος 52 εκατοστά, ενώ η μαιευτήρας της Ανθής είναι η κυρία Νόπη Λάμπρου.

Στο ίδιο το μαιευτήριο, την Πέμπτη γέννησε, επίσης ένα όμορφο κοριτσάκι, και η γνωστή ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη.

Ο Γιώργος και η Ανθή αυτή τη στιγμή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Ο γάμος τους μετρά ήδη δύο χρόνια και μάλιστα, στις αρχές Ιανουαρίου η Ανθή είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνουν πολλά παιδιά, αλλά θεωρούσε πως είναι ακόμα νωρίς. Και να που η μικρή τους πριγκίπισσα τους εξέπληξε ευχάριστα με τον γρήγορο ερχομό της!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αμερική. Ο Γιώργος βρισκόταν εκεί λόγω προγραμματισμένων συναυλιών με την Πέγκυ Ζήνα και η Ανθή είχε πάει εκεί, μέσω κάποιου που διοργάνωνε τη συναυλία. Εκείνος της έκανε νοήματα από τη σκηνή και μετά έβαλε λυτούς και δεμένους να του τη συστήσουν. Και σιγά σιγά όλα πήραν το δρόμο τους…

Να τους ζήσει η μικρή!

Read More

And More