Tι δουλειά έχει ο τραγουδιστής Ν. Γκάνος σε ένα αχυρώνα; Δες φωτογραφίες

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Νίκος Γκάνος βρέθηκε στο κέντρο ιπασσίας στον Μαραθώνα! Ο λόγος ήταν τα γυρίσματα του νέου του video clip για το τραγούδι ”This Love is Killing me”, που από την πρώτη φορά που ακούστηκε στα ραδιόφωνα σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Ο ίδιος μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο TLIFE είχε πει χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο κομμάτι: ”Όντως εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί το καινούργιο μου τραγούδι με τίτλο “This Love is Killing me” είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα το αφομοίωσε ο κόσμος και χαίρομαι πάρα πολύ, γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι το καλύτερο τραγούδι που έχω πει μέχρι τώρα. Όταν ακούω τα τραγούδια μου στο radio συνήθως είμαι στο αμάξι οπότε, η πρώτη κίνηση που κάνω είναι να κλείσω τα παράθυρα και να το δυναμώσω όσο πάει και φυσικά τραγουδάω από πάνω!”.

Το TLIFE λοιπόν, που στα τέλη Σεπτέμβρη βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης του Νίκου για το promo του νέου του αυτού single, σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και από τα γυρίσματα του video clip του! Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ το concept είναι εμπνευσμένο από τη ξένη σειρά ”True Blood”.

Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Read More

And More