Τα παιδικά χρόνια του Ν. Γιγουρτάκη μέσα από φωτογραφίες στο Facebook!

Ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κι επιχειρηματικό κόσμο συγκλόνισε το πρωί της περασμένης Τετάρτης ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Γιγουρτάκη. Ο Νίκος ήταν μόλις 30 ετών όταν άφησε την τελευταία του πνοή σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας. O θάνατός διαπιστώθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε.

Μετά τον θάνατο του Νίκου, υπήρξαν κάποιοι που αναφέρθηκαν σε ναρκωτικές ουσίες… Ο πατέρας του 30χρονου, Τάκης Γιγουρτάκης, ξέσπασε αναφέροντας πως ο γιος του έφυγε ”καθαρός”. Στη συνέχεια, η τελευταία σύντροφος του Νίκου, Ειρήνη Λάσπα, έλυσε επίσης τη σιωπή της αναφέροντας λεπτομέρειες από το τελευταίο βράδυ του Νίκου, ενώ μη μπορώντας να ξεπεράσει τον χαμό του, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα για νοσηλεία, όπου εκτός από φαρμακευτική αγωγή δέχτηκε και ψυχολογική υποστήριξη.

Δεν ήταν επίσης, λίγοι όσοι βρέθηκαν στο κοιμητήριο Παλιού Φαλήρου, το απόγευμα της Παρασκευής, για να πουν το μεγάλο αντίο στον Νίκο. Ήδη από την ώρα ανακοίνωσης του άδικου χαμού του, φίλοι, συγγενείς και γνωστοί του, έστελναν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του, ενώ μάλιστα αναρτούσαν και στο facebook του σχόλια, μηνύματα θλίψης, αφιερώσεις και φωτογραφίες του. Ο Λάμπης Λιβιεράτος επίσης, ήταν εκείνος που πριν από λίγες ημέρες αφιέρωσε την εμφάνισή του σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί σ’ εκείνον.

Oι φίλοι του Νίκου Γιγουρτάκη τον αποχαιρετούν σήμερα, αφιερώνοντάς του φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια.

Τέλος, το βράδυ της Δευτέρας ο πατέρας του Νίκου έκανε μια νέα αποκάλυψη γύρω από το θάνατο του πρωτότοκου γιου του: ”Το παιδί μου χάθηκε από φάρμακα. Είχε ιγμορίτιδα. Έπαιρνε αντισταμινικά φάρμακα σε συνδυασμό με αντιβιωτικά. Αντί όμως να παίρνει ένα ή δύο από αυτά, τα έπαιρνε με τις χούφτες…”.

Read More

And More