Μ. Πιερίδη: Ρομαντική βόλτα με τον αγαπημένο της! Δες φωτογραφίες

Μπορεί ακόμη να μην έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου. Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη και τον σύντροφό της Δημήτρη Καμενίδη.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας όπου συχνάζουν πολλοί επώνυμοι. Ο Δημήτρης ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και γλυκός μαζί της και την κοιτούσε στα μάτια.
Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει ότι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως δεν έχουν ορίσει ημερομηνία. Η καθυστέρηση ίσως να οφείλεται και στους ενδοιασμούς της Μαριάντας που έχει κάνει ήδη δυο γάμους και δεν νιώθει άνετα με την ιδέα να ξαναντυθεί νυφούλα.

”Στην προσπάθεια είμαι ακόμη, μη φανταστείς. Τέσσερις μήνες κράτησε ο ένας γάμος και έξι ο άλλος. Τα δώρα κάθε φορά τα χάριζα στους άντρες μου. Γι’ αυτό και τρενάρω την επισημοποίηση του τρίτου, γιατί φοβάμαι ότι πάσχω τελικά από το σύνδρομο του ”Η νύφη το ‘σκασε”.”, είχε δηλώσει πρόσφατα η ίδια σε συνέντευξή της.
Ωστόσο, η Μαριάντα δεν αποκλείει τίποτα και δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της.
Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Read More

And More