T. Στεφανίδου: Αρκεί λίγο μελόδραμα για να πλαντάξω στο κλάμα! Σε ποιον το είπε;

10 απρόβλεπτες ερωτήσεις που φέρνουν 10 απρόβλεπτες απαντήσεις μέσα από το twitter ! Αυτό είναι το 10 tweets και το moto του Mister Gaou Gaou!

Ποιος είναι ο κύριος; Ουδείς γνωρίζει! Σίγουρα είναι πολύ αγαπητός στους περισσότερους ανθρώπους της τηλεόρασης, έχει τηλεοπτική άποψη, αγαπάει τη νοικοκυροσύνη κι έχει τετράποδο… παιδί! Nαι, ναι έτσι αποκαλεί το σκυλάκι του, παιδί του! Και φυσικά δεν αποχωρίζεται το twitter!

Αυτά τα λίγα ξέρω για τον Mister Gaou Gaou κι ότι του αρέσει να κάνει συνεντεύξεις μέσω twitter στα αγαπημένα του τηλεοπτικά πρόσωπα! To τελευταίο του 10 tweet το έκανε στην Τατιάνα Στεφανίδου κι εκείνη απάντησε για το στυλ της, τον χρόνο που περνά με την οικογένειά της, τις θερμίδες αλλά και για τον Άη Βασίλη!

O Mister Gaou Gaou δημοσιεύει τις συνετεύξεις του στο blog του 10tweets.blogspot.com και του έχουν μιλήσει πάρα πολλοί διάσημοι όπως η Μαρία Μπακοδήμου, η Ναταλία Γερμανού, η Ελεονώρα Μελέτη, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Δημήτηρης Ουγγαρέζος και άλλοι! Βρες αν θες τον @ΜisterGaouGaou στο twitter και ακολούθησέ τον!

Κάνε κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να δεις τις 10 απαντήσεις της Τατιάνας.


Read More

And More