Ματίκα – Ιορδανίδης: Ερωτευμένοι στη ζωή και στο σανίδι!

Αγκαλιά στη σκηνή εμφανίζεται η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης “Ιδιωτικές Ζωές” στο Θέατρο Άλμα. Οι δυο πρωταγωνιστές που είναι ζευγάρι στη ζωή και στη σκηνή, εμφανίζονται για μια ακόμη χρονιά σε δυο ρόλους του Νόελ Κάουαρντ που έχουν αγαπηθεί πολύ.
Ο Έλιοτ (Τάσος Ιορδανίδης) και η Αμάντα (Θάλεια Ματίκα) χωρίζουν, παίρνουν διαζύγιο, παντρεύονται αντίστοιχα τη Σίμπιλ (Νικολέτα Κοτσαηλίδου) και το Βίκτορ (Ορέστης Τζιόβας) και φεύγουν για τον μήνα του μέλιτος.
Θα ξανασυναντηθούν, όμως, αφού και τα δύο ζευγάρια διαλέγουν το ίδιο μέρος και το ίδιο ξενοδοχείο. Αυτό θα αποτελέσει μια καλή αφορμή για να αναθερμανθεί η σχέση τους μέσα από μια σειρά κωμικοτραγικών και επικίνδυνων επεισοδίων, που θα ξεδιπλώσουν επί σκηνής ένα ξέφρενο ερωτικό γαϊτανάκι.

Το γνωστό ζευγάρι που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο καλοκαίρι με κουμπάρο τον Πέτρο Φιλιππίδη που σκηνοθετεί την παράσταση, φαίνεται πως είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής του. Ο έρωτας τους αντικατοπτρίζεται στη σκηνή και οι δυο τους δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασής τους μάλιστα βρέθηκε κι ένα ακόμη ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την Τζένη Θεωνά και τον Αντρέα Κοντόπουλο που τον τελευταίο καιρό είναι μαζί και ζουν πολύ ευτυχισμένοι.

Read More

And More