Εύα Kαϊλή: Ποια είναι η όμορφη βουλευτής που τόλμησε να ταράξει τα νερά!

Eύα Καϊλή: Τα όμορφα μάτια της βουλής! Η όμορφη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, γεννήθηκε Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας της Αλέξανδρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η μητέρα της στη Μικρά Ασία.

Η Εύα είναι η μία από τις τρεις γυναίκες που εκτός από την επιστολή της που ζήτησε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα ζητώντας η κυβέρνηση αυτή να έχει άλλον πρωθυπουργό.

Χθες μάλιστα με τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις έκανε και τρίτη ανακοίνωση της που ανάρτησε στο Facebook στις 10:20 και ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής αλλά δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ωστόσο χθες βράδυ υπήρξε ένα επεισόδιο κι ένας χαρακτηρισμός που τάραξε την Εύα.

Λίγα λόγια για την πορεία της

Η Εύα το 2008 έγινε μέλος της ΕΣΗΕΑ, Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega Channel από το 2004 έως το 2007, παρουσιάζοντας τις μεσημβρινές και απογευματινές ειδήσεις του Σαββατοκύριακου.

Σπούδασε στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας το 2005.Το 2008 απέκτησε τίτλο Διεθνολόγου από το μεταπτυχιακό τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά το 2007. Είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Το 2002 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ως η νεότερη υποψήφια. Διετέλεσε γραμματέας του πρώτου Νομαρχιακού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης το 2003. Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ 2001-2002. Από το 1992 υπήρξε μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, μέλος της ΠΑΜΚ, της ΠΑΣΠ, και γραμματέας τοπικής οργάνωσης νεολαίας κέντρου Θεσσαλονίκης.

Στις εθνικές εκλογές του 2007 εκλέχθηκε βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης και είναι η νεότερη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ενώ, το 2004 ήταν η νεότερη υποψήφια Βουλευτής που εκλέχθηκε, αλλά δεν ανέλαβε, καθώς ήταν επιθυμία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονικης. Επανεξελεγει βουλευτης του κυβερνωντος κομματος το 2009.

Απο το 2007 είναι μέλος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, του Σ.Α.Ε., Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού. Εως το 2009, ηταν μελος του ΟΣΕΠ, Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου. Εκτοτε ειναι μελος της κοινοβουλευτικης αντιπροσωπιας του ΝΑΤΟ και εχει συμμετασχει σε πολλες αποστολες στο εξωτερικο, ενω παραλληλα ειναι και μελος της υποεπιτροπης για την Μεσογειακη συνεργασια, του ΝΑΤΟ.

Η προσωπική ζωή της Εύας

H Eύα αν και προσπαθεί να μη δίνει δικαιώματα για την προσωπική της ζωή, δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση της με τον νεαρό εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη. Οι δυο τους ήταν για δύο χρόνια μαζί αλλά δυστυχώς το καλοκαίρι που μας πέρασε ήρθε ο χωρισμός και τη βρήκε μόνη να κάνει διακοπές σε Σαρδηνία, Πάτμο και Χαλκιδική.

Το ζευγάρι από την αρχή είχε μια εκρηκτική σχέση, αλλά το τελευταίο διάστημα οι καβγάδες ήταν έντονοι, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο δεν τους επέτρεπαν να αφιερώσουν στη σχέση τους τον απαραίτητο χρόνο, με αποτέλεσμα τη συχνή δημιουργία παρεξηγήσεων. Υποσχέθηκαν, όμως, ο ένας στον άλλο να μείνουν φίλοι.

Oι δυο τους σε παλιότερη έξοδο

Read More

And More