Σ. Τσιμτσιλή στο TLIFE: “Θέλω να μείνω στο “Dancing on ice” όσο μου αξίζει!”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε τα παγοπέδιλά της και είναι έτοιμη για δράση… Η γνωστή παρουσιάστρια λίγο μετά της πρεμιέρα του “Dancing on ice” και το πρώτο live στον πάγο μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, το άγχος και τα επόμενα σχέδιά της.
Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους που περνά στα επαγγελματικά της, λόγω των εξελίξεων στο Alter, η γνωστή παρουσιάστρια με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων και του συζύγου της Θέμη βρήκε μέσα από τη συμμετοχή της στο “Dancing on ice” ένα τρόπο για να εκτονώνεται. Τι λέει όμως η ίδια για όσα έζησε το βράδυ της Κυριακής, αλλά και όσα θα ακολουθήσουν;
Πες μας λίγα λόγια Σταματίνα για την πρεμιέρα του “Dancing on ice”; Είχες άγχος;
“Υπήρχε ένα άγχος γιατί ήμασταν από τα πρώτα ζευγάρια. Ήταν μεγάλη η αναμονή, φορούσαμε τα παγοπέδιλα από τις 8 και βγήκαμε στις 10 και μισή, αλλά δεν θέλω να δικαιολογηθώ, γιατί όλοι είχαμε άγχος. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον εαυτό μου, γιατί πριν από ένα μήνα δεν μπορούσα καν να πατήσω στα παγοπέδιλα. Εύχομαι να εξελιχθώ, αλλά νιώθω χαρούμενη και υπερήφανη γι’ αυτό που κατάφερα. Δεν είναι εύκολο. Δεν με ενδιαφέρει να πλασαριστώ ως η super πατινεζ, αφού δεν είμαι. Πήγα για να διασκεδάσω, να εκτονωθώ και να περάσω καλά. Αν μπορέσω να εξελιχθώ ακόμη καλύτερα, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός”.

Τι ήταν αυτό που σε άγχωσε πιο πολύ;
“Επειδή προετοιμαζόμασταν δυο μήνες για την πρεμιέρα, όλη αυτή η αναμονή μας γέμισε άγχος. Η προετοιμασία 2 μηνών για μια βραδιά τριών ωρών απέκτησε πολύ μεγάλη σημασία. Πιστεύω ότι από την ερχόμενη βδομάδα που θα ετοιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα για το live θα είμαστε πιο χαλαροί… Πάντως παρά το άγχος το διασκεδάσαμε και το απολαύσαμε πολύ, παρόλο που ήταν δύσκολη βραδιά λόγω των πολιτικών εξελίξεων και δεν ξέραμε καν αν θα βγει το “Dancing on ice” στον αέρα. Μείναμε κι εμείς αρκετή ώρα στα τηλέφωνα για να δούμε τι θα γίνει και να ενημερωθούμε, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά”.
Θέλεις να φθάσεις ως τον τελικό; Σκέφτεσαι την πρώτη θέση;
“Κοίτα είναι πολύ νωρίς και νομίζω ότι άλλοι έχουν δείξει περισσότερες και μεγαλύτερες ικανότητες. Εγώ θέλω να το διασκεδάσω, να το απολαύσω και να μείνω όσο μου αξίζει. Δεν θα μπω στη διαδικασία του διαγωνισμού για να κερδίσω το βραβείο. Όλα αυτά βέβαια στην παρούσα φάση, αν εξελιχθώ και γίνω από τους καλούς με υψηλές βαθμολογίες ίσως γίνω πιο ανταγωνιστική”.
Ποιους ξεχωρίζεις και με ποιους από τους διαγωνιζόμενους έχεις έρθει πιο κοντά;
“Έχω δεθεί με όλους, αφού την τελευταία εβδομάδα έχουμε περάσει ολόκληρα δεκαπεντάωρα όλοι μαζί στις πρόβες, αλλά δεν κρύβω ότι με κάποιους έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Με την Χριστίνα Παππά, τον Βασίλειο Κωστέτσο και τον Γιώργο Χειμωνέτο κάναμε μαζί τους τελευταίους μήνες πρόβα, οπότε ήρθαμε πιο κοντά, αλλά με όλους έχω καλή σχέση”.

Οι πρόβες σας είναι απαιτητικές;
“Είναι πολλές οι ώρες προπόνησης και τώρα που θα έχουμε μια εβδομάδα για τη χορογραφία τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για να την προετοιμάσουμε”.
Πώς σου φάνηκε η κριτική επιτροπή;
“Οι κριτές μου φάνηκε πως ήταν “to the point”… Σωστοί, καυστικοί και εύστοχοι. Ο καθένας ξεχωριστά έδωσε αυτό που περιμέναμε. Η κριτική τους είχε άποψη και δεν χάρισαν βαθμολογίες”.
Πώς είναι η χημεία με τον παρτενέρ σου;
“Η χημεία είναι πάρα πολύ καλή και θα το δουλέψουμε για να γίνει καλύτερη. Ο Gene είναι πάρα πολύ καλό παιδί και με έχει βοηθήσει πολύ να μάθω, να σταθώ στα πόδια μου και του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

Ο συζυγός σου, ο Θέμης Σοφός έχει γνωρίσει τον παρτενέρ σου;
“Μια φορά είχε έρθει να με πάρει από τις πρόβες και είχαν γνωριστεί. Τον είχε συμπαθήσει πολύ. Γενικά ο Θέμης με έχει στηρίξει πολύ σε αυτό που κάνω. Μου δίνει θετική ενέργεια και κουράγιο για να συνεχίσω στο “Dancing on ice”. Την Κυριακή ήταν σπίτι μαζί με φίλους μπροστά από την τηλεόραση και περίμεναν να δουν το show”.
Ποια τα σχόλια που έχεις ακούσει μέχρι στιγμής για την πρώτη εμφάνισή σου;
“Από τους δικούς μου ανθρώπους ακούω μόνο καλά σχόλια, αλλά γενικότερα οι κριτικές είναι πολύ θετικές. Υπήρχαν όμως και κάποιοι που μου είπαν το ποιο θεϊκό για να μου “χρυσώσουν” το χάπι: “ότι εντάξει δεν χόρεψες πολύ καλά, αλλά ήσουν πολύ όμορφη”!”
Πέρα από τα ευχάριστα του “Dancing” ξέρω ότι συνεχίζουν τα προβλήματα στο σταθμό που είσαι. Τι κατάσταση επικρατεί τώρα στο Alter;
“Δυστυχώς τα προβλήματα στο Alter είναι γνωστά και οι δημοσιογράφοι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε επίσχεση εργασίας και διεκδικούμε τους μισθούς που μας χρωστούν. Το μέλλον διαγράφεται αβέβαιο. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση.”

Δες την εμφάνιση της Σταματίνας από το “Dancing on ice”:

Read More

And More