Ρ. Λυκούδη: Βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης! Τι δήλωσε στο TLIFE

Η Ράνια Λυκούδη και ο σύζυγός της, Ζάχος Αναστασιάδης, μπορεί στις αρχές του χρόνου να δήλωναν ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους ο ερχομός ενός ακόμα μέλους στην οικογένειά τους, ο ”απρόσκλητος” όμως επισκέπτης, δεν αργεί να έρθει…

Η γνωστή αναπληρωματική Μις Ελλάς 1996 και ο πολίστας, στα τέλη Ιανουαρίου πρόκειται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς, μιας και η Ράνια διανύει τον 8ο μήνα κύησης.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε την προηγούμενη εβδομάδα σε γνωστό cafe στην Γλυφάδα, ενώ το βράδυ της Δευτέρας σε συνέντευξη που έδωσε η Ράνια στο TLIFE, την ώρα που έπαιζε με τον γιο της, Μιχαήλ, δήλωσε ότι πλέη σε πελάγη ευτυχίας από την ώρα που κατάλαβε ότι είναι έγκυος!

”Την άλλη εβδομάδα μπαίνω στον 8ο μήνα και το νέο μέλος θα είναι αγοράκι. Όλα κυλούν ωραία, είμαι μια χαρά! Έχω μπλέξει με τρεις άντρες τώρα! (γέλια) Κι εγώ και ο Ζάχος είμαστε τρισευτυχισμένοι και περιμένουμε τέλη Ιανουαρίου να το καλωσορίσουμε!”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ράνια.

Η Ράνια ονειρευόταν το δεύτερο παιδάκι να είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

”Έτσι κι αλλιώς το μωράκι είναι καλοδεχούμενο, αλλά η αλήθεια είναι πως επιθυμούσα να έχω ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, αλλά τι να κάνουμε… Σημασία έχει να είναι γερό και δυνατό! Το καλό είναι ότι θα είναι δύο αγοράκια, θα παίζουν πιο εύκολα μαζί, αφού θα είναι του ίδιου φύλου… Θα έχουν και μικρή διαφορά ηλικίς -2 χρόνια.”

Ήταν ”προγραμματισμένη” η εγκυμοσύνη αυτή;

”Όταν ο Ζάχος έμαθε ότι είμαι έγκυος χάρηκε πάρα πολύ! Δεν ήταν προγραμμαστιμένη η εγκυμοσύνη, αλλά εγώ κατάλαβα νωρίς ότι έμεινα έγκυος… Μπορεί λοιπόν, να μην το είχαμε στο πρόγραμμα, αλλά όταν έρχεται ένα παιδάκι δεν γίνεται παρά να σε γεμίζει με χαρά αυτό! Είμαστε κι οι δύο πολύ χαρούμενοι, περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο αγοράκι μας. Έτσι κι αλλιώς ο Ζάχος, ήθελε πάρα πολύ έναν ακόμα γιο -κοριτσάκι δεν ήθελε με τίποτα! Πραγματικά, μια χαρά του ήρθε! (γέλια) Όταν με το καλό έρθει ο μπέμπης, θα του δώσουμε το όνομα του πατέρα μου, Χαράλαμπος”.

Πώς αντέδρασε ο γιος τους όταν έμαθε ότι η μαμά του θα του χαρίσει ένα αδερφάκι;

”Παίζουμε τώρα, φτιάχνουμε πύργους με τον Μιχάλη… (ακούστηκαν οι φωνές και τα γέλια του μικρού) Του έχουμε πει εδώ και καιρό ότι θα έρθει μωράκι στο σπίτι και το περιμένει πώς και πώς. Μου χαϊδεύει συνέχεια την κοιλίτσα, την φιλάει. Λέει στο έμβρυο ”Χαράλαμπε τι κάνεις; Πότε θα βγεις να παίξουμε;”. Είναι πολύ χαρούμενος κι ανυπομονεί να το δει όπως κι εμείς!”.

Για το ρου της ιστορίας, το ζευγάρι δυο χρόνια μετά τον πολιτικό του γάμο, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του θρησκευτικού στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, ενώ την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του πρώτου τους παιδιού, Μιχαήλ.

Εμείς να τους ευχηθούμε με το καλό να έρθει και το δεύτερο και με έναν πόνο!

Read More

And More