Στ. Ψάλτης στο TLIFE για το πρόβλημα υγείας: “Μου έφερε τα πάνω κάτω. Έχασα τον κόσμο”

Ο Στάθης Ψάλτης εισήχθη πριν από λίγες μέρες εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ένιωσε ζαλάδα και μούδιασμα στα άκρα και ο θεράπων ιατρός του έκρινε αναγκαίο να μεταφερθεί αμέσως για εξετάσεις.

“Ήταν η μεγάλη κούραση. Είχα αγγειακούς σπασμούς στον εγκέφαλο. Σαν μια μορφή νευρικού κλονισμού. Μου έφερε τα πάνω κάτω. Έχασα τον κόσμο και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό”, δηλώνει στο TLIFE ο Στάθης Ψάλτης.

Το τελευταίο διάστημα το πρόγραμμά του ήταν πολύ κουραστικό. Μετά από μια μεγάλη περιοδεία, ξεκίνησε τις παραστάσεις στο θέατρο Ζίνα με το έργο “Πολίτης γ’ κατηγορίας”. Τα πρώτα συμπτώματα της κόπωσης ήταν φανερά και οι γιατροί του συνιστούσαν ξεκούραση αλλά εκείνος βρισκόταν συνεχώς σε εγρήγορση.

Μάλιστα, το πρόβλημα υγείας που είχε περάσει το προηγούμενο καλοκαίρι έκανε όλους τους κοντινούς του ανθρώπους να ανησυχούν περισσότερο και τελικά είχαν δίκιο. Ο ηθοποιός κάποια στιγμή ζαλίστηκε, να νιώσει πονοκέφαλο και να μουδιάσει το δεξί του πόδι.

Έτσι οι παραστάσεις αναγκαστικά θα σταματήσουν. “Τώρα είμαι στην ανάρρωση και δεν θα συνεχιστούν οι παραστάσεις”, αναφέρει ο ίδιος στο TLIFE.

“Κάνω μια θεραπευτική αγωγή και μάλλον, πρώτα ο Θεός, αν με βοηθήσει θα δουλέψω το καλοκαίρι”, συνεχίζει.

Η παράσταση που θα τον δούμε είναι οι “Αχαρνείς” του Αριστοφάνη. Προς το παρόν όμως απολαμβάνει την αγάπη της αγαπημένης του Χριστίνας.

Η γυναίκα του είναι πάντα δίπλα του και τον φροντίζει. “Δεν έφυγε δευτερόλεπτο από δίπλα μου, ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου. Δίπλα μου σε όλες μου τις στιγμές και σε όλη μου τη ζωή”, υποστηρίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Κάπως έτσι θα περάσει και τις γιορτές. Στο σπίτι του, καθώς δεν πρέπει να πάει πουθενά. Μπορεί να πηγαίνει μονάχα μια βόλτα με τα πόδια αλλά όχι πολλά πράγματα.

Τι θέλει να του φέρει ο καινούριος χρόνος; “Εύχομαι πάνω από όλα να έχει υγεία ο κόσμος γιατί χωρίς υγεία και εκατομμύρια να έχεις να τα βράσεις. Εύχομαι υγεία και να μας φέρει μια ελπίδα να ξεφύγουμε από αυτή την οικονομική κατάσταση που περνάμε σήμερα, όλοι μας. Εύχομαι να μας φέρει αυτή την ελπίδα.”

Όσον αφορά για το πόσο τον έχει αλλάξει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο ίδιος δηλώνει στο TLIFE: “Τρόπο σκέψης και ζωή δεν θα αλλάξω. Θα είμαι το ίδιο μαχητικός και δυνατός και θα δίνω τα πάντα πάνω στη σκηνή και θα είμαι ο Στάθης Ψάλτης που ήμουν και θα είμαι πάντα. Όλα είναι περαστικά. Εγώ δεν κωλώνω με τίποτα και θα συνεχίσω το θεατρικό μου μέλλον με αυτή την δύναμη και την ένταση και την ψυχή που δίνω κάθε φορά πάνω στην σκηνή ότι κι αν παίζω.”

Read More

And More