Β. Μπάρμπα – Ο. Φαρμάκη: Πού συναντήθηκαν χθες το βράδυ; Δες φωτογραφίες

Πρεμιέρα με πολύ κέφι και “έξυπνες” γυναικείες ατάκες έκαναν χθες το βράδυ σε γνωστό στέκι στο Μαρούσι η Βάνα Μπάρμπα με την Αθηνά Παππά. Στην παράσταση συμμετέχουν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz, όπως η Όλγα Φαρμάκη, η Θέλξη, η Νάταλι Θάνου και η Ιωάννα Σουλιώτη.
Η Όλγα Φαρμάκη, μάλιστα, μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τον τραυματισμό της αδελφής της, φαίνεται πως έχει επιστρέψει δυναμικά και αναλαμβάνει το ρόλο της επί σκηνής. Ενώ, η αδελφή της Γωγώ, βρίσκεται στη Μύκονο, λίγο μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο, η Όλγα επιστρέφει κι εκείνη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Μαζί με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες συμμετέχει στη νέα πρωτότυπη ιδέα για το live art theatre θέαμα, στο οποίο η μουσική και η πρόζα δένουν το stand up comedy με την πίστα και το star system με τη σάτιρα.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι, ανάμεσά στους οποίους ήταν και ο Τρύφωνας Σαμαράς που έδωσε το πιο θερμό του χειροκρότημα.
Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:
Τι συμβαίνει όταν οχτώ προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους συναντιούνται στο V-Stage;
Crash! Η μουσική παράσταση που συγκρούεται με την οικονομία, την κοινωνία, τις αξίες, τις αισθήσεις και τις ψευδαισθήσεις μας. Η Βάνα Μπάρμπα, η Αθηνά Παππά, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, η Μαρία Τσαρούχα, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Όλγα Φαρμάκη και η Ναταλί Θάνου μαζεύουν τα κομμάτια τους και τα μοιράζονται σε ένα θέαμα με πρωταγωνιστή το κοινό. Μια υπερπαραγωγή στους δεινούς καιρούς που ζούμε, σε μουσική επιμέλεια του Κώστα Αναδιώτη.

Δες φωτογραφίες:

Η Όλγα Φαρμάκη

Βάνα Μπάρμπα

Νάταλι Θάνου

Ιωάννα Σουλιώτη

Read More

And More