Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αποχώρησε από το 7o live του Dancing! Δες φωτογραφίες

Η προηγούμενη εβδομάδα είχε δύο αποχωρήσεις από το Dancing On Ice. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε στο show της Κυριακής και η Χριστίνα Παππά αναγκάστηκε να βγει εκτός λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Τι εκπλήξεις είχε το 7ο κατά σειρά live;

O Kωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Κυριακής προκαλώντας έντονη θλίψη στους συμπαίκτες του αφού όσο περνάει ο καιρός δένονται όλο και πιο πολύ μεταξύ τους. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο skate off μαζί με την Ιωάννα Πηλιχού αλλά οι κριτές τελικά αποφάσισαν να φύγει εκείνος.

Ο ίδιος δήλωσε πως θα του λείψουν όλα πολύ και πως θα στεναχωριέται που πλέον δεν θα έχει να πηγαίνει για πρόβες αλλά είναι χαρούμενος που πήρε μέρος στο show. «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Θα μου λείψετε. Θεωρώ το αποτέλεσμα πάρα πολύ δίκαιο, γιατί η Ιωάννα το άξιζε να μείνει. Χόρεψε πολύ καλύτερα από εμένα», είπε χαρατηριστικά κατά την αποχώρησή του.

Δες φωτογραφίες από το τελευταίο live

Δες το Video με τη στιγμή της αποχώρησης:


Οι τελευταίες πρόβες πριν το 7ο live του Dancing!
Οι χορευτές έτοιμοι να δώσουν για μία ακόμη φορά τον καλύτερό τους εαυτό! Ανάμεσα στους χορευτές του πήγα είναι και ο τραγουδιστής των Ημισκουμπρίων, Μιθριδάτης. Δες φωτογραφίες από τις τελευταίες τους πρόβες:

Read More

And More